Mr Bit le va oferi telefoane noi jucătorilor săi

Mr Bit oferă peste 150 de iPhone-uri, MacBook-uri, iPad-uri și Apple Watch-uri până la finalul acestui an

Din 2 noiembrie 2021 până pe 2 ianuarie 2022, Mr Bit, noul cazino licențiat în România, lansează o serie de turnee săptămânale de Crăciun cu o gamă foarte mare de premii.

Cazinoul Mr Bit este o platformă tânără și, bineînțeles, modernă, caracterizată de cuvinte precum cibernetică, viitor, viteză și tehnologie. Aceasta a fost inaugurată în țara noastră în luna iunie a anului 2021, odată cu obținerea licenței pentru desfășurarea online a jocurilor de cazino.

Încă de la prima încărcare a paginii principale, se poate observa faptul că Mr Bit nu este ca un cazino oarecare. Temele futuriste, culorile plăcute și ușurința cu care se poate naviga pe site i-au făcut pe jucători să fie din ce în ce mai interesați de jocurile disponibile. De asemenea, jucătorii noi au parte de surprize consistente pentru a încerca cele mai noi jocuri de la furnizori de top.

Da, avem parte de ceva cu totul inedit, dar hai să ne întoarcem la discuția despre turneele de Crăciun pe care le desfășoară cazinoul Mr Bit în această perioadă.

În noul mega eveniment Mr Bit, jucătorii au șansa de a deveni posesorii celor mai noi tehnologii din lumea gadget-urilor. Uite câteva dintre detaliile unuia dintre cele mai interesante turnee de Crăciun din ultimii ani.

În luna noiembrie, jucătorii români pot câștiga:

4 iPhone 13 PRO Max (512 GB) și un iPhone 13 PRO Max (1 TB)
4  MacBook Air de 13-inch (256 GB)
4 iPad Pro (256 GB)
4 iPad mini (256 GB)
4 Apple Watch Series 6
16 AirPods Pro
Și 117.500 RON cash.

Turneele sunt, în acest moment, în desfășurare. Până la momentul actual, au fost oferite peste 100 de premii participanților la turneele de Crăciun organizate de Mr Bit. De aceea, platforma se bucură de mai multă popularitate în fiecare zi în rândul jucătorilor din România.

Pentru a participa la aceste turnee și pentru a avea șansa de a câștiga, jucătorii trebuie să se înscrie pe mr.bit.ro sau să se autentifice în cont. Următorul pas este să găsească jocurile slot înscrise în turneu și să joace pe o miză de cel puțin 2 lei. La fiecare rundă câștigătoare, la care câștigul este mai mare decât miza, jucătorii strâng puncte. Și apropo, nu există nicio limită pentru numărul de runde pe care participanții le pot juca. Ceea ce înseamnă că fiecare participant are șanse egale de a pune mâna pe marile premii oferite de acest cazino.

În ultima zi a fiecărui turneu, Mr Bit adună rezultatele și oferă premii în gadget-uri și bani celor mai buni 50 de jucători, conform clasamentului realizat pe baza punctelor acumulate.

Pagina oficială de Facebook Mr Bit oferă actualizări în timp real cu privire la turneele din această perioadă. De asemenea, acolo veți putea descoperi lucruri interesante despre cazino, știri, surprizele pregatite jucatorilor precum și câteva păreri ale oamenilor care s-au înregistrat la Mr Bit.

Un turneu de cazino începe în fiecare zi de marți. Informațiile cu privire la aceste turnee pot fi găsite pe site, în secțiunea specifica, ceea ce înseamnă că nu ratezi nimic. Acolo vei găsi un calendar cu evenimentele pe luna noiembrie:

  • Turneul Virtual iOS – 16.11.2021 – 22.11.2021;
  • Turneul Cyber Black Friday – 23.11.2021 – 29.11.2021.

Mai multe informații despre turneele ce se desfășoară pe Mr Bit puteți găsi și pe pagina oficială de Instagram.

Toate condițiile desfășurării turneelor de pe Mr Bit pot fi găsite pe site-ul oficial. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de deschiderea unui cont, pentru a evita eventualele neînțelegeri.

Având în vedere faptul că jucătorii se înnoiesc cu gadget-uri Apple de ultimă generație, platforma Mr Bit va fi, de asemenea, actualizată cu câteva caracteristici noi și utile. De exemplu, interfața de joc va primi o actualizare în urma căreia va deveni și mai ușor de utilizat. În plus, vor apărea anumite provocări zilnice pentru ca jucătorii să se bucure de beneficiile platformei în fiecare zi.

Atenție! Jocurile de noroc sunt strict interzise persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Cazinoul Mr Bit este o platformă reglementată de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) și deține licență activă din data de 1 iunie 2021. Astfel, jocurile de noroc de pe Mr Bit se desfășoară într-un mediu controlat, pentru a proteja integritatea datelor personale și a fondurilor jucătorilor.