MVM Rent a car Timisoara. Inchirieri masini la aeroport si nu numai.Venim noi la tine cu masina

Închiriază o mașină de la noi. Fii deștept!

Orice firmă de închirieri de mașini își va prezenta oferta într-un mod cât mai inteligent, cât mai atractiv și desigur cât mai original. Căci, în mod normal, fiecare potențial client își va pune întrebarea: de ce să închiriez o mașină de la „MVM Rent a Car” sau de aiurea!? Ce deosebire este între o firmă sau alta, căci până la urmă fiecare oferă mașini, nu altceva. Așa și este, orice firmă de rent a car oferă servicii, iar unele sunt mai bune și altele mai proaste, unele mai scumpe altele mai ieftine. Important este că, până la urmă toate oferă mașini de închiriat.

Mergând mai departe cu raționamentul, utilizatorul online al serviciilor de rent a car va fi captivat mai mult sau mai puțin de un site sau altul. Trecând peste faptul că un preț poate fi mai mic sau mai mare, avem în vedere acei clienți care-și fac rezervările online din timp, aceia pentru care a închiria o mașină este o treabă ce se face pe îndelete. Cu cât mai din timp, cu atât mai bine! Noi am vrea ca acești clienți să rețină site-ul nostru. Și să devină clienții noștri.

În continuare, vom încerca să vă explicăm de ce să închiriați o mașină de la noi, de ce, dacă sunteți în concediu la Timișoara sau doar pentru un sejur de sfârșit de săptămână, merită să apelați la firma noastră de rent a car. Răspunsul este subiectiv, în mod evident și avem totuși niște condiții, printre care aceea de a ne ne rezerva dreptul de a ne selecta clienții.

De la mersul pe jos la închirieri de mașini

Desigur că aveți două picioare și bani pe card, iar în aceste condiții vă puteți deplasa liniștit de la aeroport la hotel. Pentru asta n-aveți nevoie de rezervări online, mai ales că a devenit aproape neobișnuit ca un hotel din Timișoara să nu vă asigure și transferul de la aeroport la hotel. (În acest caz nici măcar nu aveți nevoie de un serviciu de închirieri de mașini…)

Marea majoritate a hotelurilor bune din Timișoara sunt relativ aproape de centrul orașului. Și în acest caz, să mergeți pe jos vreo câteva sute de metri, un kilometru, doi, nici nu ar fi o problemă. Mai vedeți orașul, gustați din farmecul acestuia, cumpărați suveniruri. Din nou, pentru ce ar trebui să apelați la o firmă de rent a car!? Nu e nevoie. Dacă totuși vă dor picioarele sau chiar n-aveți chef… există taxiuri!

Și totuși, preferați să rămâneți prizonierul vechilor obiceiuri de turist și să mergeți ca un roboțel cu ochii într-o hartă și să întrebați din loc în loc dacă mergeți în direcția bună!? Este și acesta un mod de a face turism.

Avantajul unei mașini închiriate

Totuși, avantajul unei mașini închiriate, de la noi, firește, este acela că dintr-o dată vi se deschid nenumărate perspective. Apelați la firma noastră și veți putea merge la Buziaș, de exemplu. Ce să faceți la Buziaș? Vedeți, aici este diferența dintre o firmă de rent a car și alta. Vă spunem noi de ce să mergeți, pentru că acolo există un parc celebru, cu veverițe și apă minerală și…

Desigur că, la fel ca în toată România, autoritățile locale mai au de lucru și trebuie să și demonstreze că au nevoie de turiști la Buziaș. Dar, totuși, nu veți putea merge rapid, sigur și ieftin fără o mașină închiriată. Vă sugerăm să o închiriați de la noi, nu vă lăsați pe mâna taximetriștilor.

Bun, acum, altă sugestie; ce ați mai putea vizita în jurul Timișoarei cu o mașină închiriată de la noi!? Răspunsul într-un viitor articol de pe blogul nostru.