Nadia Comaneci isi intretine tenul cu produse romanesti

Arata impecabil la cei aproape 60 de ani, este plina de viata si face sport cu aceeasi placere ca intotdeauna. Nadia e foarte prezenta pe retelele de socializare unde imprastie veselie si buna dispozitie publicului ei in fiecare zi.

Recent gimnasta a postat produsele cu care isi ingrijeste fata, asaltata de intrebari de la fanele ei care o chestionau sa afle cum reuseste sa arate atata de bine. Si surpriza, desi locuireste in Statele Unite ale Americii, mai precis in Oklahoma, intr-o casa impresionananta, desi isi permite cele mai scumpe si sofisticate tratemente, Nadia foloseste produsele de fata care sunt conceptul unui medic roman, tanar, doctor Elena Martin.

„Am primit aceste produse cosmetice din Romania, realizate de Dr. Elena Martin. Eye Treatment, Polish Face & Neck si Glow Touch. Sunt minunate. Performanta și echilibru.
Ma bucur  ca le-am descoperit, inteleg ca sunt relativ noi si pe piata din Romania 🇷🇴
Oriunde ma aflu in lume…
I love them 🔟”

Coplesita de gestul facut de Nadia, medicul roman nu a rezistat sa-i multumeasca public si sa se declare magulita de atentia marei gimnaste. „Va iubim mult! Eu sunt cea mai fericita si onorata ca podusele mele au ajuns la dumneavostra!Va multumesc mult!” a scris dr. Elena Martin pe instagramul gimnastei.

Nadia este mereu aproape de Romania, este mereu in contact cu ce se intampla aici, nu conteneste sa laude pe retelele ei de socializare si in interviuri performantele din varii domenii ale romanilor ei.

Doctor Elena Martin este un medic cu un CV impresionant si cu foarte multe stagii de pregatire in lume, multe dintre ele in SUA:

American Society of Aesthetic Plastic Surgery Meeting – San Diego, 2017

Workshop on facelift surgery at ASAPS – San Diego,2017

Obagi training course- Beverly Hills 2017

American Society of Plastic Surgery Meeting- Los Angeles 2016

Aesthetics clinical experience-Miami, 2016

Face Aesthetics workshop- Royal College of Surgeons, London, 2016

14th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress, Monaco, 2016

Fellowship in mini invasive breast augmentation-Belgium, 2016

Department of Dermatology and Plastic Surgery, Cleveland Clinic, USA- 2015