Cum alegi corect lenjeriile de pat pentru hotel?

Industria hotelieră începe să reia avânt după perioada pandemică grea cu care s-a confruntat. În momentul de față există tot mai mulți hotelieri care investesc timp, efort și bani pentru a oferi confort sporit și calitativ oaspeților lor. Clienții odihniți sunt cei fericiți, și pornind de la această premisă pentru toți hotelierii lenjeria de pat este extrem de importantă.

Factorii de mediu sunt cei care influențează somnul, iar hotelierii pot face un singur lucru pentru a asigura oaspeților condiții de somn la nivel ridicat. Lenjeriile de pat au puterea de a garanta că vizitatorii care intră în camera hotelului se vor reîntoarce.

Astăzi îți vom prezenta modul corect de alegere a lenjeriilor de pat pentru hotel și criteriile cărora trebuie să le acorzi importanță.

Fără doar și poate bumbacul este cel mai calitativ și obișnuit tip de material de lenjerie de pat atât din casele oamenilor, cât și din hoteluri și pensiuni. Ce este bumbacul? Bumbacul este un material durabil, calitativ, respirabil, ușor de întreținut, ușor de curățat și cu un excelent raport calitate preț. De asemenea, el oferă lenjeriilor de pat un aspect luminos și strălucitor.

Bumbacul egiptean este o altă opțiune de material și reprezintă topul în industria HoReCa, fiind tipul de bumbac superior. Bumbacul egiptean este asociat cu calitatea hotelurilor și cu produsele moderne, nou apărute pe piață.

Așadar, lenjeriile de pat din bumbac 100% sunt cele mai recomandate și regăsite în camerele hotelurilor și pensiunilor, datorită calităților extraordinare pe care le are.

Numărul de fire potrivit pentru lenjeriile de pat din hoteluri

Numărul de fire din lenjeriile de pat este foarte important. De ce? Acest număr de fire înseamnă numărul de fire împletite pe o anumită suprafață, de cele mai multe ori un inch- aproximativ 2,5 cm pătrați, unde se iau în calcul atât firele de lungime, adică urzeala cât și cele pe lățime, adică bătătură. La modul general, asta înseamnă că cu cât numărul de fire este mai mare, cu atât va fi țesătura mai moale. De aceea, sunt recomandate lenjeriile de pat cu un număr de fire mai mare de 200 TC pentru un confort mai sporit.

Lenjerii albe sau colorate?

De cele mai multe ori hotelurile preferă lenjerii de pat albe pentru că această non-culoare este simbolul internațional al luxului, iar lenjeria de pat creează o iluzie liniștitoare și te invită la odihnă.

În schimb, dacă te-ai decis să folosești lenjerii colorate și să ieși din tipar, este foarte important să ai în vedere ca tipul coloranților folosiți este extrem de important atât pentru rezistența la spălare a culorilor, cât și pentru sănătate.

Probabil ți-ai dat deja seama că este foarte important să investești într-o lenjerie de calitate, atât pentru tine cât și pentru oaspeții tăi. Oamenii se întorc mereu în locurile unde se simt bine!