Nicio vacanta nu ti se va mai parea prea scumpa daca alegi sa lucrezi intr-un studio videochat Bucuresti!

In lume se afla o multime de locuri magnifice, pe care fiecare om ar merita sa le vada, macar o data in viata. Din pacate, distantele mari si conditiile de lux sunt insotite de preturi pe masura, astfel incat numai putini privilegiati pot sa isi petreaca vacanta in orice loc de pe planeta isi doresc.

Printre aceste persoane norocoase se numara si fetele care aleg sa lucreze la cel mai bun studio videochat Bucuresti. Datorita castigurilor obtinute aici, pentru ele nici o experienta nu se dovedeste prea scumpa. Le poti intalni la cumparaturi in mall-urile exclusiviste din Dubai, relaxandu-se pe plajele luxoase de pe Coasta de Azur sau bucurandu-se de croaziere pe pacheboturi care le asigura turistilor tot confortul imaginabil.

Cat castigi intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Veniturile obtinute de modelele de top sunt mult mai mari decat salariul mediu din Romania. De fapt, pentru fetele de succes, depasesc salariile la care un angajat obisnuit ar putea sa aiba acces in orice tara din lume.

Companiile mari din domeniu, precum Studio20, le asigura modelelor un nivel financiar satisfacator inca de la inceputul colaborarii. Intr-adevar, ele primesc, in primele 3 luni de lucru, un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe site-urile de divertisment online pentru adulti.

Apoi, pe masura ce capata experienta, fetele care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti beneficiaza de un sistem bine gandit de bonusuri cumulative. Totul porneste de la un comision standard brut in valoare de 50%, caruia i se pot adauga diferite stimulente:

5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada, inclusiv streaming mobil si apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins;

inca 5% pentru fetele ale caror castiguri dintr-o perioada depasesc suma de 15 000 de dolari;

un bonus de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera de videochat a modelului;

5% pentru un comportament online perfect;

un alt bonus, cu aceeasi valoare de 5%, pentru parteneriat pe termen lung. Acesta se plateste in luna iunie pentru intregul an precedent. De exemplu, in iunie 2022 fetele primesc bonusul pentru parteneriat de lunga durata corespunzator intregii perioade dintre 1 ianuarie si 31 decembrie 2021.

Toate aceste bonusuri se pot cumula, astfel incat valoarea comisionului incasat in urma activitatii desfasurate intr-un studio de videochat din Bucuresti ajunge chiar si la 75%!

In plus, Studio20 ia in considerare faptul ca unele modele au nevoie de bani urgent, pentru a-si achita o taxa la facultate, pentru a ajuta o persoana apropiata sau pentru a-si indeplini anumite visuri si dorinte. Tocmai de aceea, exista si varianta de a contracta credite in conditii foarte avantajoase, direct de la angajator.

Datorita faptului ca nu exista intermedierea unei banci, lipsesc si comisioanele sau dobanzile care provoaca atatea probleme in cazul altor credite. Astfel, fetele ajung repede sa aiba sumele necesare pentru a-si cumpara o casa sau o masina ori pentru a se bucura de vacante in destinatii de lux.

Vrei sa te simti bine acasa si, in acelasi timp, sa te bucuri de toate frumusetile lumii? Alege o cariera intr-un studio videochat Bucuresti!