Nova Pan este reprezentant exclusiv în România al prestigioasei firme italiene Rossi SpA specializată în reductoare și motoreductoare

Nova Pan este reprezentant pe piața românească al companiei italiene Rossi SpA, parte a Habasit Group, un lider în domeniul reductoarelor și motoreductoarelor.

Gama comercializată de firma italiană Rossi echivalează toate tipurile de reductoare sau motoreductoare existente în România și poate fi utilizată în orice domeniu de activitate.

Principalele tipuri de reductoare și motoreductoare fabricate de Rossi sunt următoarele:

  • reductoare și motoreductoare planetare;
  • reductoare și motoreductoare cu axe paralele și conico-cilindrice;
  • reductoare și motoreductoare melcate;
  • reductoare și motoreductoare coaxiale;
  • reductoare conice;
  • reductoare pendulare;
  • servoreductoare;
  • reductoare pentru extrudere;
  • motoare electrice trifazate și monofazate.

Consultați cataloagele de produse pentru informații suplimentare.

Indiferent de modelul pentru care optezi, compania ta va beneficia de calitatea și fiabilitatea reductoarelor și a motoreductoarelor Rossi. Aceste caracteristici de top sunt recunoscute și certificate de specialiștii din domeniu, toate produsele Rossi respectând principalele reglementări din domeniu (AGMA, GL, CTI etc.). Iar în procesul de achiziție, echipa Nova Pan, reprezentantul din România, oferă sprijinul necesar clienților ieșind în întâmpinare cu recomandări de produse și răspunsuri pentru fiecare întrebare tehnică.

Firma Rossi SpA se află printre cei mai mari producători de reductoare, motoreductoare, motoare electrice normale sau cu frână din Europa. In ultimii 50 de ani, compania s-a numărat constant printre primele companii din domeniul transmisiilor, oferind în permanență noi posibilități și soluții ingenioase, precum poziția universală de montaj a reductoarelor și motoreductoarelor sau soluția inovatoare de modulare a componentelor, acestea devenind cu timpul un punct de referință pentru întreaga industrie a transmisiilor de putere.

Orice întrebare aveți despre reductoarele și motoreductoarele Rossi, ne puteți contacta pentru a obține informațiile necesare. Fie că doriți să știți detalii despre stoc, garanție, condiții de vânzare și altele de acest tip, vă stăm la dispoziție.

Despre Nova Pan
Povestea companiei NOVA PAN a început în anul 2001, iar de-a lungul anilor am devenit experți în fabricația de utilaje industriale. În prezent, firma cuprinde mai multe divizii specializate în vânzări echipamente și piese de schimb, asistenţă tehnică, integrare de linii industriale cu diferite grade de automatizare, producţie clipband, vânzări ustensile şi accesorii, astfel ca dvs. să beneficiați de cele mai bune și prompte servicii.

Contactați-ne pentru consultanță autorizată în alegerea produsului potrivit pentru companie la numărul de telefon 0723 323 845 sau pe adresa de e-mail reductoare@novapan.ro.