Nunta 2021: planificare, tendințe și așteptări

Anul 2021 era aşteptat cu multă nerăbdare, oamenii sperând la o schimbare, la o întoarcere la vechiul mod de viață – cu sărbători fastuoase, nunți mari cu mulți invitați și multă voie bună. 

Din păcate şi primele luni ale anului 2021 au amintit foarte mult de 2020, în ceea ce privește restricțiile. Cu toate acestea oamenii nu și-au pierdut speranța și cu siguranță vor exista schimbări pozitive şi în acest domeniu. Aşadar, care sunt noile tendințe în materie de nunţi pentru 2021? 

Nuntă micro sau mini nuntă

Încă din 2020, a fost necesar să se organizeze așa-numitele mini nunți sau nunţi micro în multe locuri din întreaga lume. Acestea sunt numite astfel, deoarece lista de invitați a fost redusă semnificativ la cele mai apropiate rude. Cel mai adesea numărul este între 30 și 50 de persoane.

Potrivit experților va exista o creștere uriașă a unor evenimente mai mici din cauza situației cu virusul la nivel mondial. Acest lucru este bun, deoarece evenimentele nu necesită anulare pe termen nelimitat. În 2020, au existat  mai multe cupluri care și-au amânat ceremoniile, fără a face o reprogramare la o altă dată.

Ceremonii de nuntă virtuale în 2021 

Nunţile virtuale au câștigat, de asemenea, popularitate la nivel mondial în ultimele câteva luni. Acest lucru îi determină pe experți să se aștepte ca această tendință să continue dincolo de 2021. Este posibil ca oamenii să asiste la nunţi combinate în 2021 – unii dintre invitați vor fi fizic la eveniment, iar alții vor urmări evenimentul online, din cauza limitărilor numărului de participanți.

Oportunități creative și nunți în aer liber

Unul dintre lucrurile pozitive pe care le-a adus pandemia este posibilitatea oamenilor de a-şi testa creativitatea. Se caută orice modalitate de a face față situaţiei. Un exemplu îl reprezintă organizarea evenimentului în aer liber. Așadar, nu există lucruri imposibile și cu siguranţă totul se va întâmpla în cel mai bun mod.

Bufetul va fi înlocuit cu servirea

Experții prezic eliminarea meselor tip bufet ca opțiune în timpul unei nunți în 2021. Problemele potențiale cu atât de mulți oameni care ating aceleași alimente, combinate cu cozi lungi la bufet, înclină balanța pentru o servire individuală pentru fiecare participant.

Decorațiuni de lux și prăjituri mari în 2021

Deși ceremoniile sunt din ce în ce mai mici, decorațiunile și prăjiturile vor deveni mai mari și mai fastuoase. Motivul este că frumosul decor creează o stare de spirit festivă, atât de necesară în această perioadă. Un mobilier pentru sali de evenimente nu va putea lipsi din acest decor. Arcade colorate cu flori, numeroase decorațiuni pe mesele oaspeților, locuri pentru fotografii, scaune restaurant elegante din catifea sau piele ecologică – sunt doar o parte a decorului pentru o nuntă în 2021. 

Toate aceste prognoze pentru tendințele organizării unei nunți în 2021 sunt posibile. Din nefericire, pot exista şanse ca ele să nu se împlinească. Cu toate acestea, oamenii vor găsi întotdeauna o modalitate de a face față situației, deoarece viața este mai puternică decât orice obstacol care-i apare în cale.