Obține o programare la salon cu Stailer!

Zeci de saloane de înfrumusețare sunt disponibile prin aplicatia Stailer

Programările la salon au devenit floare-la-ureche după ce Stailer a lansat platforma și aplicația. Ambele metode de a te programa la salon sunt extrem de utile, te ajută să economisești timp și să alegi stilistul potrivit pentru tine. Ai numeroase avantaje prin folosirea acestora, descoperi noi profesioniști și alegi mai simplu un salon de înfrumusețare.

Obține o programare la salon cu Stailer! Utilizarea platformei a fost un real succes și o mână de ajutor pentru toți clienții. Platforma te îndrumă către efectuarea unei programări online, fără să fie necesar să suni la recepție sau să mergi la salon. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele corespunzătoare, iar mai apoi se va deschide o pagină conform căutărilor tale.

În ceea ce privește aplicatia Stailer, aceasta este și mai ușor de folosit. Mereu avem la îndemână telefonul și îl utilizăm mereu pentru orice acțiune. La fel se întâmplă și când vrei să faci o programare la salonul dorit. Descarcă gratuit aplicația de pe App Store, Google Play sau App Gallery, instaleaz-o și beneficiază de toate avantajele sale!

Aplicația aduce clienților posibilitatea de a descoperi toate saloanele din apropierea locației lor. Prin activarea locației și folosirea hărții interactive vei vedea saloane și stiliști care sunt aproape de tine. Lista lor vine împreună cu numele salonului, distanța dintre locația ta și a acestuia, cât și media recenziilor.

Direct de pe telefon poți repeta sau anula programarea

Contul tău disponibil pe aplicație înregistrează toate programările și îți vine în ajutor atunci când vrei să le repeți. Nu mai trebuie să cauți salonul, genul, locația și serviciul, ci doar să reprogramezi la o altă dată sau oră. De asemenea, tot din contul tău se poate anula programarea, dacă nu se mai pliază pe planurile tale.

Pentru a te asigura că nu uiți de nicio programare, setează remindere! Reminderele sunt notificări ce vor fi generate la intervalul pe care îl stabilești. Același lucru se poate întâmpla și pe platformă, când vei fi notificat printr-un mesaj text că se apropie programarea. În acest fel nu vei întârzia și vei păstra o relație bună cu salonul.

Nu știi ce salon să alegi? Compară prețurile, consultă recenziile, descoperă serviciile și lucrările profesioniștilor! Toate aceste operațiuni pot fi efectuate atât de pe aplicatia Stailer, cât și de pe platformă. Fiecare salon sau stilist dispune de aceste informații care te vor ajuta să alegi unul dintre cele mai bune servicii.

Recenziile clienților sunt mereu verificate!

Probabil te întrebi dacă părerea unui client este reală sau dacă el chiar a ajuns la programare. Echipa Stailer se ocupă de verificarea recenziilor, astfel încât noii clienți să beneficieze de o experiență reală. Același lucru se poate întâmpla și în cazul tău, la fel îți poți exprima părerea despre vizita la salon.

Confortul cu care poți face o programare este cel pe care îl alegi atunci când vorbim despre Stailer. Dacă ai alte întrebări sau nelămuriri poți solicita ajutor pe live chat sau la adresa de e-mail support@stailer.ro.