Ofertă de Halloween: orice plan de găzduire web pentru reselleri, 0 euro în prima lună

Cei care se gândesc să pornească propria afacere în domeniul găzduirii web sau care doresc o schimbare ori un plan suplimentar pentru a oferi clienților resurse premium garantate de brandul THC au la dispoziție o ofertă specială în această perioadă: orice plan de găzduire web pentru reselleri este gratuit în prima lună de contract.

0 euro în prima lună, super preț în următoarele luni

Oferta este și mai tentantă dacă se descoperă că prețurile sunt extrem de mici și după luna în care prețul este 0 euro. Astfel, pachetele concepute pentru reseller, gândite pentru a maximiza profitul acestora, au costuri cuprinse între 3,95 euro / lună și 19,95 euro / lună. „Alege planul ce ți se potrivește! Incepe să câștigi bani cu ajutorul planurilor noastre de reseller create special pentru tine”, este îndemnul celor de la thc.ro, website unde poate fi descoperită oferta completă.

Multe oportunități de care se poate profita

Planurile de hosting de tip reseller sunt ideale pentru diverse afaceri în domeniul web: atât IMM-uri care își propun să lanseze portaluri de vânzare găzduire web sub brand propriu dedicat, cât și IMM-uri care se concentrează pe alte nișe în domeniul online-ului (de exemplu web design sau SEO) și doresc să își mărească gama de servicii oferite de clienților și implicit veniturile acumulate. Partea cea mai bună este că planurile de găzduire web vândute mai departe clienților pot avea o marjă de profit foarte mare.

Avantaje în serie la planurile de găzduire web tip reseller

Alegând un plan de tip reseller în domeniul găzduirii web, scapi de grija administrării serverelor, eviți alocarea de investiții mari în hardware și pur și simplu te concentrezi pe partea de vânzări și relații clienți. La rândul tău, ai parte de suport profesional din partea THC.ro, non stop! Practic, te vei folosi de toate avantajele pe care le oferă serverele administrate de thc.ro, inclusiv uptime de 99,9% pe care îl poți promite mai departe clienților ce apelează la pachete de hosting.

Conturile de tip reseller permit flexibilitate maximă în administrarea resurselor alocate clienților în diverse feluri de pachete de găzduire. Ultima versiune de cPanel / WHM ajuta foarte mult, iar printr-un singur click poți instala diverse scripturi populare precum WordPress, Joomla, Drupal, Magento sau phBB. Găzduirea Full SSD este un alt avantaj major, căci timpii de încărcare sunt cu peste 20% mai buni decât în cazul găzduirii clasice cu stocare HDD. Securitate avansată, migrare gratuită website-uri fără downtime, website builder gratuit – iată alte avantaje ce merită luate în calcul.

„Cu ajutorul planurilor de găzduire Reseller poți porni propria afacere de găzduire web. Din interfața customizată pentru reselleri poți aloca resurse și gestiona conturile clienților tăi. Principalul avantaj este că poți să începi o afacere de găzduire web fără a investi în infrastructură, servere și fără a avea nevoie de personal de asistență. De asta ne ocupăm noi”, promit cei de la thc.ro, unde se profita în această perioadă de oferta specială de Halloween cu 0 euro cost în prima lună de contract indiferent de tipul de pachet de hosting reseller ales.

Vezi aici toate planurile de gazduire reseller oferite de thc.ro.