Oferta de Paste cu o luna gratis la gazduire web

Gratuitatile sunt mereu apreciate, iar in afaceri economiile de bani pot insemna oportunitati si mai mari de profit si performanta. In business, important este ca gratuitatea sa fie una fara compromisuri cu privire la calitate. Se poate promotie la gazduire web si calitate foarte buna? Se poate raport excelent calitate / pret, cel putin pe segmentul de gazduire web, iar dovada este oferta celor de la www.thc.ro. Acest provider roman de servicii hosting, care are clienti de pe tot globul, se remarca prin calitate la nivel premium si preturi extrem de competitive. In perioada de Paste, compania ofera o luna gratis de gazduire web, pe baza unui cod promotional („PasteFericit”). Oferta este valabila in intervalul de timp 22 aprilie – 1 mai 2019, la planurile lunare de gazduire web, gazduire reseller si gazduire WordPress.

„Cum este posibil sa oferim servicii atat de bune, la preturi atat de mici? Suntem un furnizor care a investit masiv in echipamente performante si eficiente, avem datacenter propriu in Romania (dar si in alte tari) si operam astfel incat sa putem sa ne sustinem promisiunile. Ne dorim relatii pe termen lung cu toti clientii nostri si mergem astfel pe marje foarte mici de castig. Crestem organic permanent, iar „pariul” nostru cu piata locala pare unul promitator, judecand dupa reactia foarta buna a mediului de afaceri din Romania fata de oferta noastra generala in cele doar cateva luni de cand „atacam” in mod direct piata romaneasca (anterior, am crescut in ultimii ani pe piata externa). Acum, in perioada de Paste, ne-am gandit sa oferim un cadou tuturor celor care doresc sa ne devina clienti: o luna gratuita, un bonus consistent in conditiile in care oricum oferta de pret este una excelenta”, spune Catalin Florica, CEO-ul THC Projects.

Pe thc.ro pot fi gasite detaliile complete ale planurilor de hosting propuse de companie, ideale pentru afaceri de orice natura, cu orice nevoi de gazduire web (de la firme mici, la inceput de drum, pana la mari corporatii cu nevoi complexe). O abordare aparte este pentru magazinele online, acolo unde calitatea serviciilor de hosting influenteaza in mod absolut vanzarile si implicit profitabilitatea. Cei de la THC Projects sprijina astfel mediul e-commerce, oferind pachete complete de servicii, la cele mai mici preturi din piata. O caracteristica generala a tuturor pachetelor de gazduire web este uptime-ul ridicat – peste 99,9%. In plus, de mare importanta este suportul tehnic non stop, oferit clientilor pentru ca totul sa functioneze perfect fara intrerupere.

„Oferta de Paste este o ocazie excelenta pentru companii sau utilizatori individuali sa initieze relatia cu noi in cel mai convenabil mod posibil. Practic, preturile mici devin si mai mici. Ii asiguram pe potentialii clienti ca nu facem niciodata compromis la calitate, iar datacenterul pe care il detinem in Romania le va oferi performanta ridicata celor care au nevoie de o solutie premium”, mai precizeaza Catalin Florica.

THC Projects are experienta indelungata pe piata internationala de web hosting si alte servicii web. Acum, firmele din Romania au oportunitatea de a colabora cu o companie deja cunoscuta la nivel extern, care aduce valoare mai multa business-urilor locale.