Oferte de caserole de unică folosință, ambalaje diverse, de la Snick Ambalaje

Domeniul HoReCa a pus accent pe livrările la domiciliu și pe servirea produselor la pachet, odată cu instaurarea pandemiei. Chiar dacă aceasta a trecut, clienții s-au obișnuit cu confortul de acasă și tot mai mult optează pentru livrările la domiciliu ori la serviciu. Astfel, ambalajele au ocupat un loc important în ceea ce privește orice afacere de acest tip. Poți comanda și tu online ambalaje diverse de unică folosință pentru business-ul tău.

Site-ul Snick Ambalaje dispune de o gamă extinsă din aceste produse, pe care le poți alege în funcție de preferințe. Multitudinea de produse îți permite să optezi chiar și pentru materiale diverse din care sunt confecționate aceste ambalaje. Ai ocazia de a consulta oferte de caserole de unica folosinta, cat și alte produse de acest tip. Ambalajele sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care permit păstrarea alimentelor mai mult timp fără să își schimbe poziția, să curgă lichidele sau cremele să fie întinse pe capace.

În gama largă de accesorii și ambalaje de unică folosință vei putea găsi și materiale prietenoase cu mediu. Tot mai multe afaceri optează pentru acest aspect, care are un impact destul de mare asupra clienților. Protejarea mediului a devenit prioritatea numărul 1 pentru mulți dintre noi, iar afacerile care folosesc doar plastic tind să piardă din clienți. Pentru a nu fi în această situație, magazinul Snick Ambalaje te așteaptă cu diverse materiale biodegradabile!

Produse multiple pentru mai multe domenii

Pe site-ul snick-ambalaje.com sunt disponibile oferte de produse pentru mai multe domenii. Se pot comanda ambalaje pentru catering și street food, pentru cofetării și gelaterii, articole pentru evenimente și recepții, pentru pizzerii și rotiserii, articole pentru cafenele și smoothie bars, cât și pentru hoteluri și restaurante.

De asemenea, poți opta pentru oferte de produse promo și export, cât și pentru articole de igienă și curățenie. Fiecare dintre aceste categorii cuprind mai multe tipuri de ambalaje și mai multe tipuri de materiale din care sunt confecționate ambalajele. Gama largă de produse îți stă la dispoziție cu tot ceea ce ai nevoie pentru business-ul tău. Calitatea superioară a materialelor va fi un punct pro din partea clienților care vor să consume produsele într-un mediu sigur.

În materie de materiale, se pot alege dintre trestie, PLA, palmier, lemn, hârtie, carton, aluminiu, PSE, PET, PP, PS, PE sau PVC. Pe site poți vedea mai multe detalii despre ambalaje de unică folosință și consumabile pentru HoReCa, evenimente, fast-food-uri, brutării, retail și așa mai departe.

Comandă online o sacoșă cu mostre de ambalaje

Snick Ambalaje vine cu un avantaj de nerefuzat pe care toți deținătorii de afaceri de acest tip îl pot lua. Este vorba despre o sacoșă cu mostre gratuite din ambalajele pe care vrei să le achiziționezi. Acestea pot fi comandate de pe site, acolo unde vei fi îndrumat despre cum poți face acest lucru.

O sacoșă de acest tip este ideală pentru cei care vor să testeze calitatea produsului, cât și modul în care se poate transporta unul sau mai multe preparate.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com