Cat costa o camera cu termoviziune profesionala?

Ce se poate face cu o camera de termoviziune la un pret accesibil?

Succesul unei partide de vanatoare nu tine doar de priceperea si norocul vanatorului, ci si de echipamentul potrivit. O camera termoviziune este un dispozitiv electronic care poate face oricand diferenta, ajutand la orientarea in campul de vanatoare, la localizarea si identificarea tintelor cu o mai mare eficienta decat in cazul unui binoclu.

Camera profesionala de termoviziune poate obtine imagini relevante atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi, in conditii meteo diverse si dificile, precum ploaie, ceata, ninsoare. Astfel de camere pentru vanatoare presupun o investitie cu un pret care depinde de performantele aparatului.

In oferta MaxLife se regasesc atat camere cu termoviziune la un pret accesibil persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca partidele de vanatoare, cat si camere profesionale ultraperformante. Achizitia unei Camere Termoviziune ATN OTS XLT 160 2.5-10x nu presupune un cost ridicat si il va asigura pe vanator de un aparat compact, ergonomic si simplu de operat, prin care se poate identifica tinta si distanta dintre aceasta si punctul de observare.

Camera de vanatoare profesionala de acest tip poate detecta tinta de la o distanta maxima de 850 m, o poate recunoaste de la 425 m si o poate identifica de la 210 m. Experientele de la vanatoare si aventura in aer liber pot fi inregistrate video sau ca fotografii si trimise celor de acasa sau prietenilor si postate pe retelele sociale.

Camere de termoviziune ultraperformate pentru experiente la superlativ

MaxLife ia in calcul pasiunea pentru vanatoare, dragostea de natura si performanta de top si pune la dispozitia clientilor camere de termoviziune care duc controlul campului de observare si identificarea tintelor la un alt nivel, care implica desigur si un pret mai ridicat.

O calitate superlativa a imaginii si o identificare precisa a tintei de la mare distanta fac din partida de vanatoare o experienta de neuitat cu ajutorul unei camere de termoviziune precum modelul Calonox View de la Leica. Sistemul de optimizare a imaginii ofera cadre deosebit de clare, detaliate, cu un contrast ridicat si o rezolutie mare a detaliilor, in orice conditii de vizibilitate.

Aparatul poate detecta tinte de la o distanta de pana la 3000 de metri, le recunoaste pe o raza de pana la 1000 m si le poate identifica cu precizie de la 500 m. La un cost de achizitie aferent unui produs premium, vanatorul se poate juca operand camera in patru moduri de culoare testate pe teren pentru eficienta in identificarea precisa a tintei. Este, fara indoiala, o camera profesionala ultraperformanta, cu un zoom digital puternic, de pana la 10x.

Camerele de termoviziune se adreseaza vanatorilor pasionati de natura si aventuri de neuitat la vanatoare si vin intr-o gama variata de optiuni, fiecare dintre acestea avand performante diferite si un cost de achizitie pe masura acestora.

Alege din oferta MaxLife o camera de termoviziune profesionala si permite tehnologiei moderne sa iti imbunatateasca partida de vanatoare printr-un control superior al campului de observare si o identificare mai rapida si mai precisa a tintelor, de la distante mari.