Parcare acoperita aeroport Timisoara, ultima fita la Nataly Aero Park

Nataly Aero Park va ofera parcare privata langa aeroport Timisoara,un serviciu menit sa asigure confortul clientilor sai si vine in intampinarea celor care au nevoie de parcare privata pe termen lung.Noi am luat toate masurile necesare legate de securitatea autovehiculului pe care il gazduim in perioada de timp solicitata de catre Dvs. iar mai nou oferim si locuri de parcare acoperite.

Conditiile in care propria masina sau cea de serviciu sunt lasate sunt deosebit de importante, iar la intoarcere masina trebuie sa se gaseasca in aceeasi stare in care a fost lasata sau chiar intro stare mai buna in sensul ca veti gasi masina spalata si verificata presiunea de aer in pneuri.

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a sarbatorit anul trecut in luna august pasagerul cu numarul 1.000.000 fata de anul 2016 cand aceasta cifra a fost atinsa cu trei luni mai tarziu. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Aeroportul Internaţional Timişoara, în luna ianuarie a acestui an, aproape 120.000 de pasageri au ales să zboare cu avionul, cu 5,5% mai mult decât în ianuarie anul trecut, când au fost înregistraţi 113.000 de pasageri. De asemenea, şi numărul curselor aeriene operate în prima lună a acestui an a crescut cu 6,7%, fiind înregistrate 1.490 de zboruri.

Data fiind situatia de mai sus cu toate ca administratia aeroportului a suplimentat numarul locurilor de parcare, tot nu poate oferii un numar suficient de locuri. Ca urmare initiativa privata i-si spune cuvantul si peste noapte apar parcari private care ofera avantajul de a fii mult mai ieftine. De exemplu parcarea la aeroport pe 7 zile costa 350 lei iar la noi cu 300 lei va puteti parca masina in siguranta 30 zile. Da, a-ti citit bine o luna de zile. Cand zic siguranta noi ne asumam paza masinii si predarea ei in aceeasi stare in care am primit-o, pe cand la aeroport, Dumnezeu cu mila.

Parte a grupului NATALY AUTO RENT, Nataly Aero Park intregeste pachetul de servicii auto pe care compania il ofera, parchet care include, pe langa parcare cu plata si rent a car adica mai pe romaneste inchirieri auto in Timisoara. Prin noi proprietarii masinilor isi pot lasa masinile in siguranta, si in plus, pot sa beneficiaza de transfer gratuit la aeroport.In plus trebuie sa ne informati cate persoane sunteti si cate bagaje aveti pentru a pregati masina potrivita pentru transfer , cu 5 , 7 sau 9 locuri. In situatia in care clientul solicita serviciul de parcare pe termen lung langa aeroport Timisoara, va trebui sa contacteze compania telefonic indiferent de ora din zi sau din noapte, primind in aceasta situatie o oferta personalizata in functie de perioada de timp in care masina va ramane parcata, pretul pentru acest serviciu poate sa scada sensibil, ajungand chiar si la 10 RON/zi.

Parcare ieftina aeroport Timisoara – Parcare langa aeroport Timisoara – Parcare pazita aeroport Timisoara – Locuri parcare aeroport Timisoara – Tarife parcare aeroport Timisoara – Parcare termen lung aeroport Timisoara -Parcare privata aeroport Timisoara – Parcare zona aeroport Timisoara – Parcare aeroport Timisoara forum – Locuri de parcare aeroport Timisoara – Pret parcare aeroport Timisoara