Parcare privată lângă aeroportul Timișoara

1. Parcare privată lângă aeroportul Timișoara

2. Parcarea mașinii la aeroport a fost, este și va fi întotdeauna unul dintre cele mai scumpe servicii de acest gen. Am putea spune că, de exemplu, a-ți parca mașina la un aeroport din România echivalează cu a-ți plăti parcarea și, în plus, parcă se spală asfaltul, se dă cu ceară pe jos și se face lustrul ca-n armată. Atât este de scump!

3. Ca să nu spuneți că vorbim prostii, să ne referim la un exemplu concret. Parcarea auto la aeroportul dinTimișoara costă pentru o săptămână 350 de lei! Aceasta în condițiile încheierii unui abonament. La noi, la Nataly Aero Park pentru 300 de lei puteți parca o lună! Ați citit bine. Mai adăugați și transferul la aeroport care este gratuit și veți înțelege diferența de preț și de confort.

4. Se pune problema: de ce un serviciu de parcare la aeroport poate să coste în fața terminalului aerian 350 de lei pentru o săptămână, iar la doi kilometri distanță de câteva ori mai ieftin? În condițiile în care transferul este și el gratuit…

5. Când proprietarul face diferența

6. Diferenţele de preţuri între servicii, şi în acest caz al parcării unei mașini la aeroport, provine din sistemul de proprietate. Adică al cui este aeroportul și al cui este spațiul de parcare, respectiv cel de la Nataly Aero Park Timisoara. Dacă în primul caz să parchezi mașina când pleci într-o delegație (și stai câteva zile) este ca și cum ți-ai lăsa autoturismul pe mâna guvernului, în al doilea caz avem de-a face cu proprietari particulari. Ei bine, statul, prin intermediul guvernului, întotdeauna a fost cel mai mare bandit. Știți și dvs., taxe, impozite, scandaluri de corupție…

7. Aeroportul din Timișoara încă este deținut în cea mai mare parte de stat. Fie că acțiunile sunt la Consiliul Județean sau la Primnărie. Tot la stat sunt. Și tot pe jecmăneală este pornit!

8. Să-ți lași mașina în parcare la aeroport (dar la doi kilometri față de intrarea în acesta) înseamnă să te duci la cineva în vizită. Este ca și cum ai intra în casa cuiva, în cazul nostru îți parchezi mașina. Oamenii despre care vorbim au tot interesul să se poarte ca niște gazde, astfel ca tu să-ți poți spune: „măi să fie, ce oameni cumsecade, o să mai vin pe la ei!” De fapt cam asta este diferența dintre privat și stat. La stat, parcă fiecare funcționar abia așteaptă să scape de tine. Știți foarte bine asta.

9. Proprietarii unei parcări particulare, fie ea și la doi sau la cinci kilometri de aeroport, sunt perfect conștienți că dacă un cauciuc vi se dezumflă la mașină cât dvs sunteți pe plajă în Grecia, la întoarcere îi veți acuza de neglijență. Asta dacă nu puneți cumva mâna pe compresor și-i băgați aerul lipsă!

10. Dacă aveți parcată mașina la un aeroport din România crdeți că va veni body-guardul să vă umfle roata cât timp sunteți plecat în concediu!? Noi credem că, mai degrabă, veți lua una peste gură dacă veți încerca să sugerați așa ceva!

11. În schimb, la parcarea de la Nataly Aero Park, vă asigurăm că de cauciucurile mașinii dvs nu se apropie nici măcar un câine.

12. Indiferent ce expresie cautati ,, parcare privata aeroport timisoara ” ,,parcare langa aeroport timisoara ” ,, parcare zona aeroport timisoara ” ,, parcare ieftina aeroport timisoara ” ,, locuri de parcare aeroport timisoara ” ,, parcare termen lung aeroport timisoara ” tot la noi veti ajunge pentru ca avem cel mai mic tarif (100 lei pentru o saptamana si 300 lei pentru o luna )