Pasionată de domeniul beauty? 3 idei de business

Job-ul de la birou nu te face fericită? Atunci e momentul să ai propriul tău business. Meseriile din domeniul beauty nu vor expira niciodată. Femeile vor avea întotdeauna nevoie de make-up, de gene sau de unghii. Pentru a avea un job confortabil și avantajos trebuie să știi ce îți place să faci și la ce anume te pricepi. Noi îți propunem 3 idei de business din domeniul beauty. Descoperă care dintre ele ți se potrivește.

Toate femeile au nevoie de extensii gene fir cu fir

Nu toate femeile se pot bucura din plin de gene lungi, curbate și dese. Tocmai din acest motiv, genele fir cu fir reprezintă soluția ideală. Ele adaugă lungime și desime firului de păr natural, oferindu-ți astfel volumul de care ai nevoie.

Procedura de aplicare a genelor fir cu fir este una destul de simplă. Aceasta nu implică durere sau disconfort pentru clientă. Înainte de aplicare este esențial să porți o discuție cu clienta ta, astfel încât să afli ce volum își dorește. Important este să reușiți să găsiți o soluție personalizată, care să-i scoată în evidență atuurile sau să-i mascheze micile defecte.

Al doilea pas constă în alegerea genelor potrivite. Trebuie să ai în vedere lungimea, culoarea, curbura și curățarea genelor cu o soluție specială. Apoi urmează aplicarea propriu-zisă a fiecărei gene. Acest proces durează aproximativ o oră jumătate, în funcție de densitatea genelor. În acest timp, extensiile vor fi lipite de genele naturale cu un adeziv transparent. Pentru un business de succes, îți recomandăm să achiziționezi un pachet de extensii gene de la AntonellaShop.ro datorită calității acestora. Cu cât o clientă este mai mulțumită, cu atât mai mult ea va reveni la tine și te va recomanda.

Aplică unghii cu gel

Pentru a aplica unghii cu gel îți trebuie puțină răbdare să exersezi, îndemânare, simț estetic și, cel mai important, produse de calitate. Produsele de calitate se aplică ușor, îți scurtează timpul de aplicare și te ajută să obții unghii cu gel rezistente și construite corect.

Și tu poți deveni un make-up artist iscusit

Dacă ești pasionată de machiaj și îți place să experimentezi cu diferite tipuri de make-up, atunci cu siguranță te-ai gândit că ți-ai putea transforma acest hobby într-o profesie. Urmează un curs, investește în produse de calitate și caută-ți primele modele pe care să exersezi. Fă-ți un portofoliu și promovează-te puțin. Primele cliente vor apărea odată cu deschiderea sezonului de evenimente.