Pensiunea Cosmos Timisoara – un loc linistit unde te simti ca acasa

Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta, sau o excursie in interes de serviciu, sau doar o iesire de sfarsit de saptamana din viata deprimanta de oras, un lucru foarte important de care trebuie sa tii cont este locul unde te vei caza. Alegerea cea mai simpla si populara printre turisti este hotelul sau motelul. Dar daca esti in cautarea a ceva mai intim, calduros, nu doar un loc unde sa dormi, atunci poate trebuie sa cauti locul perfect pentru tine intre cele mai recomandate pensiuni din Timisoara.
Societatea noastra comerciala isi desfasoara activitatea, in prezent, in domeniul serviciilor, oferind cazare in Timisoara, la o pensiune de 3 stele, precum si posibilitatea de a lua masa intr-un ambient deosebit, in cadrul restaurantului din aceeasi incinta.
Pensiunea Cosmos este amplasata la 6 minute cu masina de centrul orasului la 3 minute cu masina de Iulius Mall si are acces facil la autostrada A1 si centura Timisoarei precum si la 2 minute de aeroportul Timisoara.
Pentru că suntem la început, este destul de greu. Dar cei care află de noi şi ne calcă pragul revin şi transmit mai departe impresiile. Acesta este cea mai bună reclamă.
Pensiunea Cosmos este o pensiune familială, aflată în apropiere de centura Timisoarei si de Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara. Pensiunea este ferită de zgomotul traficului greu şi în acelaşi timp este uşor de găsit, fiind poziţionată în apropierea unor obiective cunoscute.
O alta caracteristica a pensiunilor pe care multi turisti o gasesc atragatoare este modul in care esti servit, mult mai prietenos in comparatie cu cel rece si distant al angajatilor hotelurilor si motelurilor. Intr-o pensiune, poti fi sigur ca vei fi tratat ca un oaspete bine venit, prin modul in care esti abordat de gazda. Pensiunea este o oază de linişte, locul ideal pentru a scăpa de aglomeraţia oraşului Timişoara şi pentru a te odihni departe de casă.
Ospitalitatea specifică Banatului conferă şederii dumneavoastră o notă de căldură şi familiaritate, într-o pensiune micuţă, dar cochetă si dispune de 16 locuri de cazare in 8 camere si parcare privata pentru fiecare masina. Preturile incep de la 50 lei pentru o persoana sau 90 lei in camere cu pat matrimonial.
Alte facilitati:
– TV LCD in fiecare camera
– Internet wireless
– camere cu aer conditionat si frigider
– parcare privata
Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de inceperea facultatii venim cu o oferta de cazare in intampinarea studentilor care doresc o varianta de mijloc (atat din punct de vedere al conditiilor, cat si al preturilor) intre caminele autentice si garsonierele sau apartamentele normale cu sistem de chirie.
Pensiunea Cosmos Timisoara ofera cazare pentru studenti in regim hotelier in camera single si duble precum urmeaza: camera single
– 1 pers. – 300 euro / luna camera dubla
– 2 pers. – 400 euro / luna
Luand in considerare totul, o sedere la o pensiune este o experienta mult mai personala, mai satisfacatoare, mai agreabila, ce nu poate fi simtita intr-un hotel sau motel. Daca potrivesti o destinatie buna cu un loc unde sa stai, cum ar fi pensiuni Timisoara ieftine si calitative, unde sa te simti confortabil, relaxat, si sa fi tratat ca un oaspete special, atunci vei stii ca deja ai aranjat o excursie cu adevarat satisfacatoare si de success.