Pentru dimineti reusite si zile pline de energie, alege capsulele de cafea de la Kafferoma.ro

Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi din lume, este acea licoare magica care ne trezeste la viata in fiecare dimineata, care ne ofera energia de care avem nevoie pentru a infrunta provocarile fiecarei zile. Amatorii inraiti de cafea o consuma din pura placere si nu se opresc la o singura ceasca pe zi, aceasta fiind savurata dimineata, la birou cu colegii, poate la intalnire de afaceri la pranz si chiar si dupa-masa, la o reuniune cu prietenii dragi.

Radacinile cafelei pornesc dintr-o zona a Etiopie numita Kaffa, insa astazi ea se regaseste pretutindeni si toata lumea se poate bucura de diversele arome si intensitati pe care le-a capatat de-a lungul timpului. Cafeaua se regaseste in doua importante varietati si anume: cafeaua arabica, care furnizeaza sortimentele cu cele mai fine arome si cafeaua robusta care este mai amara si mai putin aromata. Calitatea cafelei este influentata de 3 mari factori si anume: locul de cultivare, modul de depozitare si nu in ultimul rand, procesul de torefiere al boabelor de cafea. Daca in trecut cele mai uzuale modalitati de preparere a cafelei erau realizate prin utilizarea ibricului, al ibricului de tip Moka sau al filtrului, cert este faptul ca era si lumea moderna prefera cafeaua de tip espresso pentru care este necesar un aparat espresso care prepara cafeaua sub mare presiune prin fortarea si pomparea apei fierbinti in cafeaua fin macinate si compactata, totul in mai putin de 25 de secunde. Cele mai moderne aparate espresso functioneaza pe baza unor capsule de cafea, iar aroma unei astfel de cesti de cafea este incomparabila, proaspata si vitalizanta.

`Ne dorim pentru clientii nostri o experienta unica in fiecare dimineata, cu fiecare ceasca de cafea si stim atat de bine cat de importanta este libertatea in alegere. Fiecare om este diferit in felul lui, cu preferinte distincte pentru aproape orice, iar cafeaua nu este o exceptie. Fie ca preferam cafeaua simpla, neagra sau ne place sa o imblanzim cu lapte, zahar sau alte arome care ne incanta simturile, este cert faptul ca ori de cate ori ne dorim o ceasca din cafeaua noastra preferata, aceasta trebuie sa fie proaspata, iar mirosul ei sa fie unul puternic, pregnant. In acest sens, tehnologia capsulei de cafea este cea mai impresionanta metoda prin care prospetimea si savoarea cafelei raman neatinse.` au declarat reprezentatii magazinului Kafferoma.ro.

Kafferoma.ro te asteapta sa iti rasfeti simturile cu cele mai aromate capsule de cafea si sa te bucuri in fiecare dimineata de cafeaua ta preferata si de ce nu?!….sa o imparti cu persoana ta preferata! Si pentru ca varietatea conteaza, la Kafferoma poti alege din urmatoarele sortimente: Capsule a Modo Mio, Capsule Beant, Capsule Bialetti, Capsule Caffitaly, Capsule Cafissimo, Capsule Dolce Gusto, Capsule Espresso Point, Capsule Fior Fiore Coop, Capsule Illy Iperespresso, Capsule Lavazza Blue, Capsule Lui L’espresso, Capsule Martello, Capsule Nespresso, Capsule Uno System, toate in diferite arome si intensitati astfel incat sa le gasesti pe cale care te reprezinta!