Pentru o experienta cat mai placuta, alegeti Transfer aeroport de la Lukadi !

Stim din experienta ca, calatoriile intre aeroport si hotel pot fi o provocare. Din fericire, nu trebuie sa fie. Firma de transport Lukadi ofera o gama de solutii simple, pentru a va face experienta de calatorie cat mai nedureroasa. Cand calatoriti spre sau de la aeroport, vehiculele noastre sunt disponibile si va vor duce la destinatie la timp, in conditii de confort si fara probleme, datorita serviciului de transfer aeroport.

Transfer aeroport va poate face transferul cat mai eficient posibil intr-unul din vehiculele noastre private. Cand calatoriti cu Transfer aeroport, facem doar o singura oprire, a ta! Transferurile noastre sunt disponibile oriunde si la un pret atat de competitiv, incat este o optiune excelenta pentru toata lumea.

Transfer aeroport va ajuta cu toate nevoile dvs. de transport la sol, perfect pentru programul dvs. de calatorie si buget. Ca partener de calatorie ideal, solutionam nevoile dvs. de calatorie prin intermediul serviciului de transfer aeroport in toate aeroporturile principale. Optiunile noastre de transport includ servicii private de transfer de la aeroport „VIP” si plimbari economice cu transfer partajat.

Solutiile noastre de transport sunt completate de soferi profesionisti de antrenori, o echipa dedicata de service pentru clienti si un departament operational experimentat. Cu facilitatile noastre de birou si de intretinere de ultima ora, vehiculele de logistica si de intretinere mobila, putem gestiona miscarile pasagerilor atat in conditii de siguranta, cat si in mod eficient.

Departamentul nostru de operatiuni este in prezent cu personal 24 de ore zilnic. Pe monitorizarea vehiculelor rutiere este gestionata prin cea mai recenta tehnologie GPS si ne permite sa urmarim statisticile in timp real ale vehiculelor, inclusiv locatia, viteza drumului si functia motorului. Vehiculele noastre au, de asemenea, comunicatii radio cu doua cai, cu canale dedicate pentru a permite comunicari neintrerupte.

Flota noastra mare de autobuze si autocare ne permite mijloacele si capacitatea de a raspunde pentru orice grup de dimensiuni si poate satisface si alte cerinte interstatale de calatorie la cerere.

Modul in care personalul nostru interactioneaza si ofera servicii clientilor nostri este cel mai important aspect al durabilitatii companiei noastre. Luam in serios valorile noastre si ele constituie o baza pentru dezvoltarea culturii corecte a afacerii noastre, ceea ce ne-a ajutat sa atragem si sa pastram personal valorosi si pe termen lung.

Transfer aeroport are control total asupra fiecarui proiect sau contract individual in orice moment si in orice loc. Echipa interna de gestionare a logisticii operationale are contact cu toti conducatorii auto repartizati prin intermediul frecventei noastre radio dedicate in doua directii si sistemului de urmarire GPS care arata fiecare pozitie a vehiculului si statisticile de pe sosea

Cum functioneaza Transfer aeroport ?

Acceptam rezervari pentru Transfer aeroport cu verificarea cartii de credit pe site.Dupa fiecare rezervare, se elibereaza vouchere care includ numele companiei si toate informatiile necesare privind transferul.