GE 132 cel mai puternic antioxidant natural

Ce poate fi mai potrivit pentru întărirea unui organism slăbit și predispus la boală decât un mix de antioxidanți puternici care să acționeze precum un scut de protecție împotriva numeroaselor afecțiuni care există.

Un produs perfect care îndeplinește aceste condiții este unul care conține ingrediente naturale și are rolul de a sprijini corpul, dar și de a-l împiedica din timp să se îmbolnăvească. Acesta este Ge 132. Pentru a îmbunătăți, așadar, defensiva corpului împotriva radicalilor liberi(care sunt principala cauză pentru apariția celor mai multe boli cronice) se recomandă urmarea unei diete ce implică și administrarea de suplimente nutritive cu un conținut mare de antioxidanți.

Așa cum se întâmplă și în cazul urmării unei diete cu produsul Ge 132 capacitatea antioxidanților naturali din acest complex neutralizează producția de radicali liberi și atenuează efectele acestora asupra celulelor și organismului uman.

Ce este mai exact produsul GE 132 ?

Ge 132 este un supliment dietetic care conține extract de Ganoderma lucidum sau ciuperca Reishi într-o proporție de 20%, lăptișor de matcă, extract de struguri roșii, extract de ceai verde, dar și proteine din cartilaj și ficat de rechin. Așa cum se poate constata, produsul Ge 132 Natural este compus doar din ingrediente naturale și din extracte de ierburi și plante cu un efect pozitiv vindecător asupra corpului uman.

Acest ajutor natural ce vine la pachet cu atât de multe ingrediente din natură este o formulă japoneză creată, însă, în Germania, în conformitate cu toate standardele industriei farmaceutice din UE.

Numele produsului naturist minune vine de la extractul de Ganoderma lucidum ce are în componență substanța Germaniu organic, care în tabelul elementelor lui Mendeleev este trecută sub denumirea de GE 132. Așadar, s-a urmat un proces logic ca acest produs special să fie botezat în acest mod.

Citeste continuarea pe News24.ro