Plush Biocosmetics – Cum să ai un păr strălucitor și sănătos?

Părul sănătos și strălucitor nu este întotdeauna dat de la mama natură, ci trebuie îngrijit cu multă răbdare și cu produsele potrivite. Așa că, data viitoare când vezi o reclamă și invidiezi părul modelului, amintește-ți că poți avea și tu așa părul, cu Plush Biocosmetics.

De ce să îți îngrijești corespunzător părul?

Întrebarea corectă este de fapt: ”De ce nu?”. Așa cum ai un ritual de îngrijire a tenului, de ce să nu ai și unul pentru păr? Uneori, un simplu șampon nu este suficient pentru a avea un păr strălucitor, care se așează bine după fiecare spălare. Modul în care părul tău arată după ce îl speli este un indicator clar al faptului că folosești sau nu produsele potrivite. Dacă obții un păr aspru sau lipsit de volum, înseamnă că șamponul nu este potrivit pentru tipul tău de păr. În plus, o rutină de îngrijire a părului nu cuprinde doar folosirea unui șampon, ci a mai multor produse, în funcție de necesități. Spre exemplu, în gama Plush Biocosmetics vei găsi diverse tipuri de șampon – cu ierburi sălbatice, pe bază de keratină lichidă, cu ulei de iasomie și acid hialuronic, etc., măști de păr, balsam, spray reparator și produse de îngrijire a scalpului.

În momentul în care vei găsi produsele potrivite pentru părul tău și le vei integra într-o rutină de îngrijire, schimbarea va fi vizibilă. Părul va fi mai rezistent, mai sănătos și mai strălucitor. Se va așeza și mai bine, fără să mai fii nevoită să folosești atât de multe produse de styling, placă de păr sau perie rotativă.

Obiceiuri de evitat în îngrijirea părului

Există câteva obiceiuri aparent inofensive, dar extrem de dăunătoare pentru sănătatea părului tău. Vom vedea că unele dintre ele le facem din lipsă de timp, din comoditate sau pur și simplu, fără să conștientizăm. Important este să analizăm aceste obiceiuri nu tocmai bune și să le eliminăm din rutina noastră de îngrijire a părului.

  • Coafarea excesivă a părului – Dacă folosești placa de păr, uscătorul de păr sau peria pentru a-ți aranja părul în fiecare zi, fără să aplici protecție, s-ar putea să te trezești într-o zi cu un păr uscat, lipsit de strălucire.
  • Evită balsamul de păr cremos – Unele femei folosesc balsam de păr în exces, gândindu-se că vor avea un păr ca în reviste, însă de cele mai multe ori ajung să aibă un păr gras, inestetic – mai ales dacă vorbim de un păr cu fir subțire, fin. Balsamul de păr este recomandat în mod special în cazul părului foarte uscat.
  • Nu clăti niciodată părul cu apă fierbinte – Apa fierbinte poate usca părul și îi poate șterge luciul natural. Clătește-ți părul cu apă călduță și vei vedea că va arăta mult mai bine după spălare.
  • Ai grijă la prinderea părului – Dacă obișnuiești să îți porți părul prins în coadă sau împletit, ai grijă să nu îl strângi prea tare pentru că firele de păr se pot rupe, iar rădăcina părului va avea de suferit.

Alege produsele potrivite, fii atentă la obiceiurile pe care le ai atunci când vine vorba de îngrijirea sau stilizarea părului și vei vedea că vei primi complimente pentru modul în care podoaba ta capilară arată oriunde vei merge.