Locuri de joaca amenajate cu Waterboyz – succes garantat

Programul Start-up Nation reprezinta oportunitatea perfecta pentru persoanele dornice de a-si deschide propria afacere in domeniul locurilor de joaca. Start-up Nation ofera fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei pentru fiecare proiect, unui numar de cel mult 10.000 de firme mici si mijlocii noi.

Accesarea de fonduri in cadrul programului Start-up Nation deschide poarta unor numeroase oportunitati de afaceri, iar echipa Waterboyz se numara printre cei care s-au alaturat in aceasta cursa de a le oferi celor dornici sprijinul necesar in a-si indeplini visul de a avea propriul lor business. Waterboyz se poate lauda cu peste 20 de proiecte implementate prin Start-up Nation la nivel national de catre personalul lor profesionist. Exemplele perfecte ale dedicarii lor le reprezinta locurile de joaca: Mickey Land in Craiova, Gimbokids in Galati, Candy Land in Mangalia sau cea mai noua amenajare a acestora, Insula Copiiilor in Parcul Herestrau, acestea fiind doar cateva locuri de joaca perfecte in care copiii pot petrece clipe de neuitat, unde se pot bucura de numeroase surprize distractive si de jocurile copilariei.

            Amenajarea de locuri de joaca este un domeniu foarte placut, deoarece este despre copii si despre a le oferi bucurie acestora. Waterboyz, dispune de experienta in ceea ce priveste programul Start-up Nation. In anul 2017, acestia au avut peste 20 de proiecte implementate deja la nivel national, astfel incat cei care vor solicita consultanta de la acestia pot spera la un rezultat favorabil. Succesul pe care Waterboyz l-a avut in randul proiectelor de Start-up Up Nation a fost de un real ajutor celor care au dorit sa isi dezvolte un loc de joaca cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Desi un astfel proiect necesita foarte multi pasi de indeplinit, cu putin ajutor, cu siguranta doritorii vor reusi sa isi puna in aplicare planurile. Cu ajutorul echipei Waterboyz, care dispune de experienta indelungata in amenajarea locurilor de joaca, atat de interior cat si de exterior, acestia vor avea acces la toate echipamentele necesare pentru a le oferi celor mici distractie maxima, acest lucru garantand succesul oricarui viitor antreprenor.

Interesul starnit de Start-up Nation 2017 a fost urias. Asadar, inainte de a porni la drum, cei care doresc accesarea de fonuri nerambursabile trebuie sa verifice daca sunt eligibili, daca intocmesc punctajul necesar pentru a se incadra in criteriile solicitate, iar daca aceste conditii sunt intocmite, atunci nu ii va impiedica nimic sa continue pe mai departe cu depunerea documentatiei aferente.

Ceea ce face ca programul Start-up Nation sa fie alegerea potrivita la inceput de drum, este faptul ca se numara printre singurele linii de finantare ce deconteaza inclusiv cheltuieli operationale precum contributii sociale, salarii, chiria spatiului de lucru sau utilitati consumate la locul de implementare al proiectului. In vederea accesarii acestui tip de fonduri doritorii dispun de un ghid foarte concret ce explica detaliat fiecare pas ce trebuie parcurs.

Pentru aceia ce nu dispun de experienta in domeniul locurilor de joaca, pot apela la profesionisti, precum echipa Waterboyz. Acestia pot oferi afaceri la cheie profitabile sau consultanta in domeniul locurilor de joaca pentru copii. Asa cum am mentionat anterior, anul 2017 a fost anul in care Waterboyz a implementat peste 20 de proiecte la nivel national, deci nici in anii urmatori nu se vor lasa mai prejos.