Proceduri benefice pentru performanţele tale fizice şi mentale

Cu siguranţă ştii şi tu că aerul pe care îl respiri are în componenţă aproximativ 20% oxigen, 78% azot, iar restul reprezintă cantităţi mici de dioxid de carbon, heliu, hidrogen. Cea mai eficientă metodă prin care poţi să reduci procentul inflamaţiei, dar să îţi optimizezi şi performanţele atât fizice, cât şi psihice este oxigenoterapia.

Camera hiperbară este încăperea care permite oxigenoterapia hiperbară, această procedură îţi permite să respiri oxigen pur. Acest fapt este posibil prin intermediul unei camere unde presiunea atmosferică este ridicată, de trei ori mai mare decât presiunea atmosferică normală.

Această terapie ajută la creşterea şanselor de vindecare ale organismului, stimulându-l în vederea păstrării corpului cât mai sănătos.

Utilitatea oxigenoterapiei hiperbare

Această terapie este foarte utilă în boala de decompresie a scufundărilor, însă este şi un tratament pentru diferitele afecţiuni, de exemplu, infecţiile, rănile ce se vindecă mai greu, dar şi în cazul diabetului poate fi un real ajutor.

Ajută de asemenea şi la optimizarea microcirculaţiei, dar şi la îmbunătăţirea sistemului limfatic. Prin intermediul oxigenoterapiei vei reuşi să oxigenezi ţesuturile şi vei îmbunătăţi circulaţia sistemului tău sangvin. Vei observa că îţi accelerează timpul de vindecare pentru rănile sau leziunile cu care te confrunti.

Aşadar se poate spune că această terapie îţi generează o recuperare mai rapidă în cazul oricăror tipuri de răni sau afecţiuni ale corpului tău.

Ce se poate observa la nivelul corpului după ședințele de terapie?

Vei putea observa cum scade inflamația, vei avea o imunitate mult mai crescută decât în perioada de înainte de terapie. Întrucât va crește circulația sangvină, se vor forma noi capilare și vor reduce toxinele din organism. Și cel mai important aspect, pe care tu îl vei observa este faptul că va crește considerabil rata de vindecare.

Această oxigenoterapie nu este o modalitate nouă de vindecare, a fost pusă în practică inițial pentru a-i ajuta pe scafandrii să se păstreze într-o stare decentă din punct de vedere al sănătății. După studii mai amănunțite s-au identificat mai multe afecțiuni ce pot fi tratate prin terapia hiperbară.

Life Infusion îți oferă șansa de a urma această terapie, clinica putând să se laude cu o astfel de camera hiperbară.

De asemenea, tot în ideea identificării procedurilor benefice pentru corpul tău și pentru sănătatea ta, clinica este dotată și cu velashape 3 în București. Acesta îți permite remodelarea corporală exact așa cum îți dorești. Pentru că celulita pielii a devenit o problemă destul de importantă pentru majoritatea femeilor și multă vreme s-a încercat identificarea unei rezolvări pentru aceasta, s-a produs velashape 3. Acest dispozitiv este foarte complex și a fost supus unui număr mare de teste înainte de a fi pus pe piață. Și a fost și este un succes total în privința tuturor tratamentelor realizate cu acesta. Acest aparat îți oferă rezultate imediate prin tratamentul său unic și confortabil în urma căruia nu este necesar să te recuperezi.