Produsele Imunyze sunt de acum disponibile și în api-fito-farmacia Imunolife.ro

Produsele Imunyze sunt de acum disponibile și în api-fito-farmacia Imunolife.ro

Linia de produse Imunyze, un concept 100 % românesc, este disponibilă din luna octombrie și în api-fito-farmacia online imunolife.ro, la doar un click distanță.

Produsele Imunyze, un concept realizat de specialiști cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, întăresc sistemul imunitar, ajutând astfel organismul să lupte împotriva atacurilor germenilor patogeni. Nu numai că previn instalarea anumitor afecțiuni, dar scurtează și perioada de convalescență dacă boala este deja instalată. Este recomandată utilizarea periodică în anotimpurile cu variaţii de temperatură așa cum sunt primăvara şi toamna, când avem nevoie de aliați care să ne ajute să ne adaptăm mai ușor la aceste modificări.
Imunyze este 100% natural, nu conţine conservanţi sau alţi aditivi alimentari. În prepararea acestuia, s-a utilizat materie primă de origine naturală, de înaltă prospeţime şi calitate, conferindu-i produsului proprietăţi terapeutice superioare.

Alege produsele Imunyze de pe imunolife.ro, o api-fito-farmacie online și o platformă medicală cu informații utile și produse pentru susținerea imunității, chiar și în cazul bolilor severe.

Echipa imunolife.ro  a selecționat cele mai eficiente produse românești și internaționale. Din api-fito-farmacia online pot fi cumpărate produse apicole și apiterapice, alimente bio, suplimente alimentare, produse cosmetice, ceaiuri, siropuri și tincturi din plante și chiar dispozitive medicale (propolizatoare, purificatoare, etc). Produsele sunt organizate pe categorii bine definite, astfel că vei găsi cu ușurință ceea ce ai nevoie. De asemenea, le mai poți căuta direct după marca acestora.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0740227305 sau la adresa de e-mail office@imunolife.ro.