Profesioniștii HVAC din Cluj au un magazin online dedicat lor

Instalatorii profesioniști din județul Cluj, dar și din județele învecinate, au acum un magazin online dedicat lor, www.ehvac.ro. Acesta a fost pus la punct de compania clujeană Aluplast System srl care activează de peste 10 ani în domeniul instalații HVAC.

Unul dintre marile dezavantaje ale comerțului online este acela că livrarea produselor durează câteodată chiar și câteva zile de la momentul lansării comenzii. Mai ales în nișa industrială de tip B2B cumpărătorii trebuie să se asigure că vânzătorul are toată marfa pe stoc și că lui i se livrează ceea ce i s-a promis în timp util. În cazul unor urgențe – cum ar fi niște reparații sau lucrări de mentenanță – produsul dorit trebuie să ajungă cât mai rapid, astfel încât profesionistul din domeniul HVAC să poată realiza rapid intervenția dorită.

Această problemă își găsește soluția în existența unui magazin online care dispune de un depozit propriu chiar în zona-țintă. EHVAC.ro, deși nu refuză comenzile venite din afara județului Cluj și zona limitrofă, deservește cel mai bine chiar această zonă. Datorită faptului că magazinul dispune de un depozit propriu la Cluj comenzile pot fi livrate chiar și în aceeași zi sau, în cazul în care clientul preferă să își ridice singur comanda, aceasta poate fi pregătită – la prețul de online – pentru ridicarea la o oră agreată.

Magazinul pune la dispoziția profesioniștilor materiale și produse uzuale cerute în lucrările de reparații și întreținere HVAC. Toți cei interesați vor găsi grile de ventilație, anemostate, țeavă de cupru la cel mai bun preț. De un interes deosebit se bucură gama de compresoare de aer Copeland, tip scroll sau rotativ, recomandate pentru utilizarea în lucrările HVAC. Trusele de bercluit Aitcool sunt, probabil, la cel mai bun preț din piață.

Lucrările de instalații HVAC necesită întotdeauna o atenție deosebită din partea inginerilor și tehnicienilor de profil deoarece ventilația este o componentă esențială a confortului din interiorul clădirilor, indiferent că vorbim de clădiri rezidențiale sau de birouri. Este cu atât mai important pentru toți cei implicați să intre în parteneriat cu un magazin de încredere, al cărui personal de specialitate cunoaște bine piața locală și cerințele curente. Acesta nu poate fi decât EHVAC.ro EHVAC.ro poate oferi, de asemenea, livrare rapidă și în județele limitrofe pe o rază de 150 kilometri precum și în localitățile adiacente municipiului Cluj-Napoca (Turda, Tureni, Florești etc.).

Vizitați www.ehvac.ro pentru a descoperi oferta completă de materiale și echipamente dedicate industriei HVAC. Pentru mai multe informații și comenzi:

  • email: office / a / ehvac . ro
  • telefon contact: 0723.034.606