Influenta hosting-ului asupra SEO

Web Hosting – ul si influneta majora in serviciile de promovare web.

Majoritatea proprietarilor de site-uri au auzit cate ceva despre optimizare SEO sau cel putin despre beneficiile pe care le poate aduce. Oriunde vei cauta despre optimizarea SEO vei putea sa gasesti sfaturi pentru cresterea traficului sau a vanzarilor, despre metodele pe care le poti aplica dar si factori cheie pentru a obtine cele mai bune cuvinte cheie.

SEO inseamna mai mult decat inserarea unor simple cuvinte cheie intr-un text. Este, defapt reprezentat de o multime de factori diferiti care influenteaza pozitia in clasament, inclusiv serviciul de gazduire. Daca apelezi la un serviciu de hosting slab vei constata ca are o influenta negativa asupra clasamentului in motoarele de cautare. Pe de alta parte un hosting bun it va asigura o viteza mai mare de incarcare si o performanta mai buna a site-ului. Drept urmare intreaga audienta va fi multumita si mai dispusa sa se informeze si data viitoare de pe site-ul tau.

Furnizorul de hosting poate sa influenteze securitatea site-ului tau

Mediul online poate sa fie foarte periculos pentru site-urile nesecurizate corespunzator intrucat poate sa fie mereu predispus unor atacuri cibernetice de tip spam sau malware. Daca apelezi la un hosting bun atunci vei fi protejat de toate aceste inconveniente si vei avea la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a preveni problemele nedorite.

In momentul in care alegi un provider de hosting asigura-te ca foloseste la randul lui masuri de securitate la cele mai inalte standarde astfel incat sa poata sa iti asigure si tie protectia necesara. O firma care ofera servicii de hosting care este foarte bine cotata pe piata este una cu experienta si capabila sa ofere servicii de calitate. Acest lucru se poate remarca cu usurinta din recomandarile clientilor care au apelat la serviciile lor si au fost multumiti de ceea ce li s-a oferit.

Securitatea poate ca nu este cel mai important criteriu pentru indeplinirea criteriilor SEO insa, Google a mentionat in repetate randuri ca incurajeaza site-urile care folosesc o conexiune criptata HTTPS. Atentie insa, un certificat SSL nu securizeaza fisierele unui site ci doar conexiunea din browser-ul utilizatorului si serverul unde este gazduit.

Viteza de incarcare a site-ului si locatia

Este de preferat ca site-ul sa fie gazduit in aceeasi zona in care te adresezi publicului tinta sau, cel putin sa dispuna de o retea de distributie de continut care sa permita accesul rapid al site-ului din orice locatie.

In ceea ce priveste viteza de incarcare a site-ului, acest aspect a jucat intotdeauna un rol important in ceea ce priveste experienta utilizatorului. Un website care se incarca rapid intotdeauna are de castigat in fata unuia lent iar viteza de incarcare depinde foarte mult de tipul de servicii de hosting la care ai apelat.

Tinand cont de aceste aspecte poti sa vezi mai clar modul in care serviciile de hosting pot avea o influenta directa asupra SEO. Asadar, alegerea unui pachet de servicii care sa se potriveasca necesitatilor tale dar si ale website-ului este o conditie esentiala pentru a putea sa le oferi utilizatorilor o experienta placuta de fiecare data cand acceseaza continutul publicat de tine.

Pentru aceste servicii web te sfatuim sa apelezi cu incredere la smart-hosting.ro.

Aici gasesti de la domenii web, promovare web, realizare site-uri web, gazduire web si certificare de securitate SSL.