Profita de promotiile dintr-o papetarie online!

La sfarsit de an, motivele pentru a face cumparaturi sunt mai numeroase decat oricand. In primul rand, decembrie este luna cadourilor, astfel ca iti arati iubirea pentru cei dragi oferindu-le lucruri pe care stii ca si le doresc. In al doilea rand, e normal sa simti dorinta ca, in pragul noului an, sa te innoiesti, sa incepi sa folosesti lucruri noi si de buna calitate.

O vizita intr-o papetarie online, asa cum este officeclass.ro, te va ajuta sa faci cadouri in acelasi timp utile, dar si foarte placute. In plus, beneficiezi si de reduceri consistente. Iata care sunt cele mai avantajoase cumparaturi pe care poti sa le faci, in aceasta perioada.

Scaun de birou rotativ, cu inaltime reglabila

Scaunul de birou Torino cu brate reprezinta unul dintre produsele pe care le poti cumpara la un pret foarte avantajos dintr-o papetarie online. Este vorba despre un scaun de birou rotativ, cu brate laterale din plastic, reglabil pe inaltime, datorita unui cilindru cu gaz. Spatarul inalt este tapitat cu material textil si poate fi blocat in diferite pozitii.

Conceput pentru birouri si alte spatii de lucru in care se utilizeaza calculatorul, scaunul are latimea de 55 de centimetri si o inaltime reglabila, in functie de necesitatile fiecaruia, intre 98,5 centimetri si 117,5 centimetri. In acest moment, poate fi cumparat pentru suma de 376,52 de lei.

Miniseif metalic, pentru a te simti in deplina siguranta

Un alt produs care poate fi gasit acum intr-o papetarie online la un pret avantajos este miniseiful metalic cu cheie Eco+, cu urmatoarele dimensiuni: lungimea de 250 de milimetri, latimea de 120 de milimetri si inaltimea de 160 de milimetri.

Realizat din otel de inalta calitate cu o grosime de 2 milimetri, este ideal pentru protectia documentelor, a micilor valori, a actelor sau a oricaror obiecte de valoare. Este prevazut cu un sistem de inchidere format dintr-o yala cu trei bolturi si cu doua chei.

Seiful este livrat in stare complet asamblata si costa 227,40 de lei, redus de la 278,05 lei.

Set de cinci piese de lux pentru birou

Un cadou foarte potrivit, fie de Craciun, fie cu ocazia inceputului activitatii dupa Revelion, este un set de birou care cuprinde cinci piese de lux, de culoarea lemnului de stejar.

Este vorba despre o mapa de birou cu dimensiunile de 66,5 pe 43,5 centimetri, un suport pentru notes, un suport pentru pixuri, un cutit pentru corespondenta si o tavita pentru documente. Daca il cumperi acum dintr-o papetarie online, vei beneficia de o reducere consistenta. Pretul actual este de 194,16 lei, redus de la 218,69 de lei.

Un set de 50 de pixuri Schneider cu mecanism

O alta varianta de cadou foarte util pe care il poti alege dintr-o papetarie online este un set de 50 de pixuri cu mecanism, de la firma Schneider. Fiecare dintre ele are clema, inel si buton din metal nichelat si este dotat cu rezerva Schneider cu varf rezistent, din otel inoxidabil. Pretul total este de 87,55 de lei.