ProiectLAB amenajează laboratoare ca la manual

ProiectLAB se ocupă cu amenajarea interioară a spațiilor de laborator și prestează servicii de arhitectură de interior pentru laboratoare, conform standarelor europene relevante pentru acest domeniu. Cei peste 9 ani de experienta aduc certitudinea unui proiect făcut ca la manual.

 

Echipa ProiectLAB este formată din arhitecți și ingineri proiectanți trecuți prin greutatile proiectării de mobilier destinat laboratoarelor în care existau vicii anterioare de proiectare. De aceea, și-au luat angajamentul de a se ocupa atât de proiectarea fluxului în clădire, cât și de planningul proiectării, în funcție de specific, proiectarea instalațiilor, insistența pe finisaje și materiale de calitate, devizare și bugetare, consultanță și asistență în achiziții, project management și, nu în cele din urmă, dirigenție de șantier.

Practic, sunt garanții spațiilor specializate, optimizate și sigure dedicate activității de laborator.

Cine sunt beneficiarii activității ProiectLAB

Plaja de clienți din sectorul privat

este compusă, printre altele, din fabrici de medicamente, centre de food-testing, laboratoare de analize din industria petrolieră, cea robotică și automotive, fabrici de materiale de construcții, laboratoare de analize medicale, cabinete stomatologice. În toate aceste locuri se resimte impactul pozitiv asupra creșterii calității și a business-ului la modul general.

Portofoliul de clienți din sectorul public

este alcătuit din direcții sanitar-veterinare, institute și centre de cercetare, școli, licee și universități, spitale, policlinici și centre medicale și multe altele. Astfel, entitățile din sectorul public au parte de modernizare, optimizare și eficientizare, lucru dorit până și de sectorul privat care depinde de cel public.

Servicii secundare de proiectare

Și alte servicii de proiectare sunt menționate pe site-ul proiect-lab.ro care servesc altor scopuri (complementare activitatii de laborator), pentru spații de birou manageriale, operaționale, recepții, sali de conferințe sau meeting, sau poate spatii auxiliare – zone de preparare și servire a mesei (cantine, bucătării pentru personal), magazii, depozite, arhive.

Bineînțeles, lista poate continua mult – nu pot fi numite destinații pentru spații care nu pot fi tratate prin experiența și priceperea echipei. Preocuparea și responsabilitatea fac parte din ADN-ul acestei companii, iar argumentele sunt mai multe.

Unul dintre aceste argumente: toate proiectele complexe de laborator efectuate, în lucru sau care vor urma, vor fi complet functionale, organizate cu maxim de eficienta si mai ales, aliniate la normele europene.

Ce îi recomandă pe cei de la ProiectLAB?

Utilitatea totală a serviciilor, experiența solidă a echipei, portofoliul variat și consistent de proiecte de succes, abilitatea de asumare a unui proiect integral de amenajare și lucrul după manual, în traducere liberă – concret, după standardele din literatura de specialitate.

Mai multe despre companie, despre tipurile de laboratoare luate în calcul, despre serviciile oferite și despre portofoliul de proiecte găsiți pe proiect-lab.ro.