Proiectul ERON din România derulează cea mai amplă dezvoltare pentru difuzarea crypto în vieţile oamenilor

Proiectul a început în ianurie 2021, când Doru Constantin, un antreprenor român din domeniul energetic şi al gazelor naturale, a hotărât să pună bazele unei companii de dezvoltare de software descentralizat, împreuna cu echipa sa.

ERON este un proiect de caritate care doreşte să ajute la asigurarea nevoilor umane de baza pentru locuitori din zone defavorizate, nevoi precum apa purificată, electricitate şi gaze naturale. Proiectul a fost realizat cu scopul de a identifica zonele defavorizate şi de a ajuta în timp la construcţia reţelelor de utilităţi sau extensia reţelelor existente în astfel de zone.

Pentru a realiza toate aceste scopuri într-un mod cât mai eficient, echipa a decis să dezvolte platformele şi aplicaţiile sale ca fiind 100% descentralizate şi să aloce până la 50% din profitul companiei pentru finanțarea rețelelor de distribuție de gaze naturale, energie electrică și alimentare cu apă în zone defavorizate.

Cu o echipă diversificată pe domenii cheie, cum ar fi banking, crypto marketing & branding, business development şi administraţie, antreprenoriat şi dezvoltarea reţelelor de utilităţi, compania îşi dezvoltă propriul blockchain şi urmează să îşi lanseze şi propriul exchange – ERONbit.

În primele 9 luni de la fondarea proiectului echipa a muncit intens, reuşind ca în septembrie 2021 să lanseze moneda ERON, cât şi aplicaţia de minat ERON MINER.

Luna decembrie a adus confirmarea roadmap-ului cu prima listare pe un exchange centralizat (Bitmart).

Moneda ERON se poate mina atât de pe calculator desktop, cât şi de pe smartphone Android.

În roadmap-ul următor al echipei lui Doru se mai găsesc emiterea de carduri proprii şi lansarea unui marketplace unde companiile şi comercianţii vor putea vinde produse cu crypto.

“Vom putea emite și carduri prin care deținătorii de ERON vor putea face plăţi directe la orice comerciant care acceptă plata cu Visa şi Mastercard”, a spus recent Doru Constantin.

“Vrem să introducem ERON în viaţa fiecărui om, să poată face orice achiziţie şi să implementăm ERON în cât mai multe zone ca modalitate de plată cu ajutorul propriului exchange ERONbit. De asemenea, prin intermediul ERONbit vom aduce în atenţia utilizatorilor noştri proiecte noi, româneşti şi străine, pe care le vom lista la noi în exchange şi pentru care vom putea organiza de la ICO şi Airdrops la Staking.”

Pentru adopţia pe termen scurt şi mediu, echipa mai aşteaptă răspunsuri de la exchangeuri precum Binance, Crypto.com, Kraken, Coinbase, Kucoin, Bithumb.

Dezvoltarea propriului exchange va creşte disponibilitatea monedei ERON pentru omul obişnuit, lucru care va aduce o stabilitate mai bună a trendurilor, pentru cei care decid să o tranzacţioneze.

Moneda ERON este deja listată pe doua exchange-uri: Bitmart.com, XT.com.

Website: www.eronproject.com 

Telegram: http://t.me/EronRomania