Rata de succes de 98% a reparațiilor aparține Service Laptop București

Un service autorizat de laptopuri din București prezintă cifra de 98% și o atribuie numărului de reparații de succes ale laptopurilor primite în raport cu numărul total de laptopuri primite în scopul de a fi reparate. Service Laptop București, situat într-o zonă centrală a orașului, este pregătit să accepte orice provocare, făcându-i față cu brio.

Colectivul tânăr, dar cu deosebit de multă experiență, face tot ceea ce este necesar în vederea oferirii de lucrări de service de calitate. Implicarea este peste 100% – numai așa se poate ajunge la 98% rată de succes. Două cazuri dintr-o sută apar în mod natural la laptopurile de generație veche sau la accidentele grave precum lichid mult și lipicios vărsat pe laptop, șocuri mecanice, scurtcircuite cauzate de maltratarea sursei de alimentare sau de cuplarea laptopurilor la o tensiune necorespunzatoare și așa mai departe.

Know-how-ul aplicat și lucrările de service

Uneori, mult prea multe componente au de suferit, sau o componentă într-atât are de suferit încât trebuie schimbată cu alta, lucru care implică costuri pentru client sau durată mică de funcționare ulterioară.

Numai cei care lucrează într-un service care repară laptopuri află situațiile atât de diverse care conduc către defecțiuni la laptop, urgențe în legătură cu acestea sau nevoia unor verificări de rutină prin care se descoperă probleme iminente.

Un laptop perfect funcțional poate ascunde anumite fisuri, anumite neconcordanțe sau neajunsuri aproape insesizabile, însă care, în timp, conduc la probleme cumulate, interconectate – pentru că toate componentele unui laptop au strânsă legătură între ele.

Bineînțeles, multe dintre situații apar din cauze care țin de folosirea neglijentă a unui asemenea produs electronic înzestrat cu tehnologie high end. De la suprasolicitarea laptopului prin folosirea lui ca și cum ar avea specificații mai bune decât în realitate până la vizionarea de seriale cu laptopul în pat, aparatul supraîncingându-se, sau la manevrarea necorespunzătoare a acestuia nu sunt diferențe mari.

Reparații de succes: problemă rezolvată și ceva în plus

Diferențele sunt mici – majoritatea posesorilor de laptop sunt neglijenți cu laptopurile lor, însă efectele negative sunt majore. Ei bine, acest lucru este perfect înțeles de echipa Service PC Laptop, acest service din București, și tocmai de aceea poate vedea mai departe de problema punctuală indicată de clientul beneficiar.

Henry Ford spunea: „Dacă i-aș fi întrebat pe oameni ce voiau, mi-ar fi răspuns: cai mai rapizi”. Conform citatului, inovația care revoluționează nu ține cont mai mult decât este necesar de dorința exprimată a clienților, ci merge puțin mai departe în anticiparea altora.

Un service bun cercetează puțin mai mult, lurează mai repede și/sau mai bine, comunică bine și explică punctual, se vede ca un centru de ajutor, iar nu precum o încăpere unde clienții aduc bani și pleacă fără ei.

Service Laptop Bucuresti este un astfel de service. Dacă ar fi fost un service comun, mediu/mediocru, rata de succes declarată ar fi fost mult mai mică.