#ReduceriDe10 de la ProfiHairShop – sărbătorim împreună 10 ani de activitate

10 ani de la lansarea magazinului ProfiHairShop aduce pentru clienții săi Reduceri și Oferte speciale valabile în această lună. Doamnele, dar și domnii interesați de cele mai cunoscute game de produse cosmetice, și nu numai, pot găsi pe magazinul online ProfiHairShop o selecție vastă de oferte și discounturi exclusive:

35% Reducere pentru cremele colorante de păr ORO DEL MAROCCO, una dintre cele mai cunoscute produse profesionale pentru îngrijirea părului, pe bază de ulei de argan și alte ingrediente prețioase pentru părul tău.

– Cadou câte un produs Londa mini (30 ml) sau o perie la oricare 2 produse Londa achiziționate. Puteți alege dintre cremele regenerante, balsamul ori șamponul dedicat unui anume tip de păr, vopseaua permanentă sau lotiune cu protecție termică.

Reducerea de 40% la selecția de produse Alama Professional, brandul italian de îngrijirea părului recunoscut pentru calitatea și diversitatea produselor realizate cu ingrediente naturale, proteine specifice părului și care nu conțin parabeni, SLES sau coloranți.

Reducere de 30% pentru produsele Aphrodite, marca de origine grecească dedicată îngrijirii pielii și a părului, bazată pe ingrediente cu efecte miraculoase, printre care uleiul de măsline și laptele de măgăriță.

30% Reducere pentru gama JOC (Joy of Care), dedicată coafurii, realizată din tratamente profesionale pentru îngrijirea scalpului și a părului, alături de produse de styling și de finisare.

Oferta magazinului ProfiHairShop include peste 50 de game de produse profesionale de îngrijire a părului și corpului pentru femei și bărbați. Pe lângă branduri cunoscute consumatorilor, precum L’Oreal, Wella System Professional, Nioxin, Joico, Londa, Moroccanoil, Tigi, Profihairshop propune și cateva branduri exclusive, din categoria premium, precum Alama, Cameo, JOC, Maria Nila, Oro del Marocco, Oro di Luce, pentru îngrijirea părului, sau brandul Aphrodite, pentru ingrijire corporală. La ProfiHairShop veți găsi inclusiv produse de machiaj, accesorii pentru păr, aparate electrice profesionale pentru coafat și produse de cosmetică și unghii.

Lansat în anul 2009, ProfiHairShop a reușit, în 10 ani de existență, sa aibă în prezent o rețea de 30 magazine în cele mai importante orașe din țară: București, Ploiești, Craiova, Timișoara, Constanța, Brașov, Cluj, Sibiu, Iași, Brăila și Oradea. Profihairshop vă oferă de la produse pentru îngrijirea părului, styling, cosmetică, produse pentru manichiură- pedichiură, până la accesorii pentru păr și aparate electrice profesionale pentru coafat și se adresează atât saloanelor de înfrumusețare cât și utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gamă diversificată de produse: vopsele de păr, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, produse de îngrijirea pielii.