Remsit – Reparatii Calculatoare Timisoara Service si Diagnoza

Majoritatea dintre noi ne bazăm pe computerele noastre pentru a putea lucra, comunica, căuta informații și a ne juca. Astfel, atunci când apare o defecțiune, timpul  in care calculatorul nu functioneaza poate fi devastator.

Aveți nevoie de un service de reparare a computerului cu ingineri IT cunoscuți pe care îi puteți întâlni. Noi vom fi dedicati in punerea în funcțiune a computerului dvs. rapid și eficient din punct de vedere al costurilor.

Aici la Remsit Web Services oferim exact asta. Când aduceți computerul, vom efectua mai întâi un diagnostic gratuit (este gratuit daca efectuati reparatia la noi). În urma diagnosticului, vă vom informa cu privire la natura defecțiunii, la opțiunile pe care le aveți și la costurile care le au reparatia. Dacă aprobați oferta noastră, vom repara imediat.

Calculatorul dvs. va fi de obicei gata în 24-48 de ore (în funcție de disponibilitatea pieselor). În cazul în care este nevoie, putem efectua deplasari in Timisoara către companii și firme. Putem repara computerele de toate mărcile și modelele, inclusiv computere desktop, laptopuri. Indiferent dacă aveți un PC pentru jocuri, un PC all-in-one, un PC personalizat, vă putem ajuta întotdeauna. Experiența noastră extinsă garantează că reparațiile noastre sunt rentabile și diagnosticul nostru corect.

Locația noastră centrală din Timisoara, ne face foarte accesibili. Vă puteți lăsa echipamentul computerului oricând, fără a face o programare sau putem prelua noi echipamentul de la domiiliul tau. Dacă sunteți în căutarea unui service de calculatoare în Timisoara puteti apela la REMSIT. Toate reparațiile noastre au o garanție de 3 luni pentru liniștea ta.

Servicii Oferite de REMSIT

ACTUALIZĂRI LAPTOP / COMPUTER

Este posibil să doriți să vă actualizați computerul dacă are câțiva ani și doriți să aibă performanțe mai bune. Sau poate doriți să faceți upgrade dacă hardware-ul dvs. curent nu îndeplinește criteriile unui nou software. Oricare ar fi cazul, inginerii de la REMSIT pot oferi cele mai bune upgrade-uri pentru nevoile dumneavoastră.

SUPRAÎNCĂLZIREA ȘI OPRIREA COMPUTERULUI – LAPTOP

În zilele noastre, computerele se supraîncălzesc. Unele semne de supraîncălzire sunt ventilatoarele care funcționează la viteză maximă tot timpul sau opriri aleatorii. Cauzele pot varia de la acumularea de praf în interiorul carcasei, ventilatoare defecte până la pasta termică uscată.

SE BLOCHEAZA COMPUTERUL – LAPTOP

Este destul de frustrant atunci când computerul îngheață înainte de a avea șansa de a vă salva munca. Acesta ar putea fi o cauza software / hardware sau sistem de operare defect. De la un sistem de operare corupt la un hard disk cu sectoare defecte.

LAPTOP / COMPUTERUL NU PORNESTE

Nu este nimic mai deranjant decât computerul care nu pornește, deoarece vă oferă ideea că o reparație ar fi o provocare prea costisitoare. De obicei, acest lucru este legat de o sursă de alimentare defectă, memorie RAM defectă sau o placă de bază deteriorată. Un diagnostic precis este esențial, astfel încât reparația să fie cât mai rentabilă posibil.

LAPTOP / COMPUTER FACE ZGOMOT

Zgomote neobișnuite care vin de pe computerul dvs. este un semn îngrijorător. Ar putea fi un ventilator plin de praf, defect sau chiar nefuncțional, un hard disk care nu funcționează sau un cod de eroare bios.

LAPTOP / COMPUTERUL NU FUNCȚIONEAZĂ

Deși computerul pornește, acesta nu pornește în sistemul de operare. De obicei, acest lucru se datorează fie unui sistem de operare corupt, fie unei defecțiuni a dispozitivului de stocare (hard disk, SSD).

CategoriiIT