Renovarea spațiului de birouri: 4 etape de urmat

Majoritatea companiilor pun la dispoziția angajaților un mediu de lucru hibrid, fie de la birou sau din propria locuință, având deci libertatea de a alege cel mai propice spațiu în care să-și desfășoare acestea activitățile profesionale. Deoarece mulți angajați preferă să lucreze de acasă, din cafenele sau chiar dintr-un oraș pe care-l vizitează, este timpul să transformi vechiul spațiu standard de birouri într-unul atrăgător, productiv și relaxant deopotrivă!

Iată cele 4 etape și sfaturi practice de urmat de la macostore.ro pentru un mediu business eficient și primitor.

Îndepărtează și schimbă întrerupătoarele și prizele

Primul pas pentru renovarea temeinică a spațiului de birouri este îndepărtarea tuturor terminalelor electrice, precum întrerupătoarele și prizele. În cazul în care acestea sunt vechi, deteriorate sau stricate, este timpul să investești în produse noi. 

Îndepărtarea acestora îți va oferi posibilitatea de a rezolva eventualele probleme ale circuitului electric, protejându-le totodată de praf, lavabilă sau alte elemente de construcție: glet, mortar, adezivi.

Eliminarea straturilor vechi de acoperire

Dacă tavanul și pereții sunt fisurați, lemnele crăpate sau materialele de finisaj sunt sparte, murdare sau trecute de vreme, atunci acestea trebuie îndepărtate numaidecât, precum vopseaua sau lavabila, tapetul, tencuiala decorativă, parchetul, mocheta, plintele etc. 

Pe de altă parte, dacă zona de birouri are nevoie doar de un nou strat de lavabilă, atunci acoperă piesele de mobilier și podeaua, curăță praful de pe pereți și tavan, amorsează zonele respective și aplică noul strat de vopsea. În doar câteva ore vei păși într-o încăpere nouă!

Finisează aspectul încăperii

Inserează parchetul nou, pune șinele pentru cabluri, plintele și celelalte elemente decorative, alături de fețele terminalelor electrice și alte protecții. În cazul în care ai fost nevoit să înlocuiești ușa sau ferestrele, atunci asigură-te că acestea sunt montate etanș, iar spuma de izolare este tăiată corespunzător, practic și estetic. Montează noua mochetă, dacă este nevoie de aceasta.

Pune în birou piesele de mobilier, decorațiunile și gadgeturile

Decorează pereții și încăperea cu obiectele aferente unui birou modern: tablă whiteboard, birouri compacte și multifuncționale, diferite accesorii de papetărie și depozitare, precum dulapuri sau alte elemente de arhivare și organizare. Pentru confortul angajaților optează pentru scaune de birou ergonomice.

Ca să facilitezi activitățile profesionale de zi cu zi, orientează-te către gadgeturi de ultimă generație: laptopuri, videoproiectoare, tablete, imprimante etc. Mai mult, oferă-i personalului un loc eficient și totodată primitor datorită unui espressor multifuncțional, cuptorului cu microunde, frigiderului și a altor electrocasnice de bucătărie.

Creează un spațiu productiv și primitor pentru toți angajații, colaboratorii și clienții tăi datorită etapelor oferite în acest articol. O zonă de birouri modernizată, tehnologizată și relaxantă totodată va aduce business-ului tău întocmai atmosfera și randamentul de care aveai nevoie!

 

CategoriiFără categorie