EchipamenteSaloane.ro – investiție de peste 1.000.000 euro în ultimii 2 ani în industria de barbering și coafor

În ultimii 10 ani, industria de beauty a cunoscut o dezvoltare continuă, martor fiind numărul tot mai mare de saloanelor de înfrumusețare și barber shop-uri. Dacă în trecut saloanele de înfrumusețare erau frecventate în cea mai mare parte de femei, asistăm la o creștere semnificativă a nevoilor bărbaților de a se îngriji și conștientizarea faptului că frecventarea unui barber shop va duce la creșterea stimei de sine odată cu o tusoare în trend și o barbă perfect aranjată.

EchipamenteSaloane.ro este o companie cu experiență de peste 18 ani în industria beauty atât pe plan național cât și pe plan internațional, fiind printre cei mai puternici jucători din piață din acest domeniu.

Ce găsim pe EchipamenteSaloane.ro?

Răspunsul este simplu: mobilier pentru saloane de înfrumusețare, echipamente și consumabile pentru barber shop și centre SPA, pe scurt, tot ce este necesar pentru mobilarea completă a salonului.

În plus, primești consultanță gratuită în alegerea mobilierului de către personal specializat, astfel încât salonul sau barber shop-ul tău să arate impecabil.

EchipamenteSaloane.ro oferă soluția completă pentru saloane de înfrumusețare și barber shop, prin varietatea portofoliului de produse:

 • scaune de coafor,
 • scaune de frizerie,
 • posturi de lucru coafor și frizerie,
 • unități de spălat,
 • fotolii de pedichiură simple / spa,
 • mașini de tuns și contur
 • aparatură profesională și SPA,

Toate acestea de la mari producători cu tradiție în domeniu:

 • ALPEDA Turcia producător de mobilier pentru saloane de înfrumusețare și barber shop din 1978,
 • ARTERO Spania cu expertiză din 1909 în producerea de ustensile profesionale pentru păr (foarfeci, mașini de tuns, mașini de contur etc),
 • ARTISTIQUE Olanda producător din 1995 de produse profesionale pentru îngrijirea părului,

Și asta nu este tot. Mobilarea unui salon de înfrumusețare sau a unui barber shop nu se rezumă doar la a găsi mobilerul perfect ca și design. Acesta este doar primul pas ce atrage după el următoarele întrebări:

 1. Ce se întâmplă însă când primești mobilierul?
 2. Cine se ocupă de instalarea lui?
 3. Apelezi la o firmă specializată în montaj?
 4. Cum alegi această firmă de montaj?
 5. De unde ști că totul va fi montat exact așa cum trebuie?

Pentru a te scăpa de aceste griji, EchipamenteSaloane.ro oferă inclusiv montarea mobilierului pentru ca totul să fie perfect!

Parteneriatele solide, calitatea premium a produselor și serviciilor oferite au făcut ca EchipamenteSaloane.ro să devină principalul furnizor de mobilier și ustensile pentru saloanele de înfrumusețare și barber shop-uri din România. EchipamenteSaloane.ro este printre puținele companii care oferă garanție de până la 5 ani, fapt ce oferă un plus de încredere consumatorului! Mereu cu un pas înainte și investiții constante, din dorința de a minimiza timpul de așteptare al clienților, a fost creată o bază logistică pe o suprafață de 500 mp, de unde se livrează comenzile atât cu flota proprie de mașini cât și cu parteneri externi.

Cu toții avem vise și așteptări referitoare la cum ne dorim să arate salonul sau barber shop-ul nostru. Creionăm cu ochii minții un anume design și colorăm în diverse nuanțe, iar visul devine palpabil când se intersectează cu realitatea.

Experiența vizualului și tactilului sunt determinante în alegerea unei scafe, a unui scaun de frizerie sau a unui scaun de coafor. Posturile de lucru de frizerie și posturile de lucru de coafor trebuie să se încadreze perfect și să fie în armonie cu scaunele alese. Pentru ca a înțeles importanța acestor aspecte, EchipamenteSaloane.ro a deschis 3 showroom-uri în principalele orașe, respectiv BUCUREȘTI, CLUJ și IAȘI, unde a expus cele mai îndrăgite piese de mobilier, mașini de tuns, fotolii și canapele de așteptare.

Și pentru ca prezența la diverse evenimente și expunerea publică este “un must have”, EchipamenteSaloane.ro va participa la 2 evenimente importante în industria de beauty:

 • TheHairFestival
 • CosmeticsBeautyHair!

EchipamenteSaloane.ro va fi prezent ca și partener oficial la TheHairFestival, ce va avea loc pe 8 septembrie 2022, eveniment inițiat și manageriat de CĂTALIN LUNGU și DOVE PALMER, doi specialiști de talie mondială în industria de beauty, împreună cu cei mai apreciați artiști și educatori ai comunității de beauty profesionale din România, ce vor împărtăși din experiența și expertiza lor profesională cu publicul larg, prin sesiuni demonstrative, ce vor inspira și motiva comunitatea de profesioniști prezenți la acest eveniment. EchipamenteSaloane.ro pregătește participanților la TheHairFestival o surpriză de proporții! Strălucirea și rafinamentul evenimentului vor fi completate cu un premiu oferit de EchipamenteSaloane.ro constând în o scafă Basic Wash produsă de Alpeda, un brand de renume internațională, cu tradiție din 1978, prezent în marile saloane de înfrumusețare și barber shop-uri din întreaga lume.

CosmeticsBeautyHair, va avea loc în perioada 22-25 septembrie 2022 la Romexpo, iar EchipamenteSaloane.ro va participa cu un stand de 50mp, unde vizitatorii sunt așteptați cu multe surprize și oferte.

Așa că nu rata cele mai așteptate evenimente din industria de beauty ale anului!

Îți dorești să deschizi un salon de înfrumusețare sau un barber shop? Sau doar dorești o scafă, o recepție, o canapea așteptare,un scaun pentru coafor sau un post de lucru pentru frizerie? Sau poate doar o mașină de tuns sau shaver? EchipamenteSaloane.ro este locul perfect unde poți găsi mobilier de calitate premium pentru salon sau barber shop!

Tradiție, viziune, stil, design, unicitate, calitate sunt elementele esențiale ale succesului, pe care EchipamenteSaloane.ro împreună cu partenerii săi le promovează și le susțin, astfel încât să poată oferi experiențe unice.