Rochii de Revelion la prețuri speciale. Te vei îndrăgosti de noua colecție Mizar!

Ți-ai găsit rochia potrivită pentru Revelion? Dacă răspunsul este unul negativ, avem o veste bună pentru tine. Magazinul Mizar te așteaptă cu reduceri la cele mai frumoase modele de rochii pentru petrecerea de Anul Nou.
Vei descoperi în rafturile virtuale o varietate de piese croite manual în Romania, care îți asigură un look perfect fără să depui prea mult efort. Hainele marca Mizar se disting de alte modele din comerț prin croiuri stylish, materiale de calitate și detalii cu personalitate.

Dacă încă nu ți-ai pregătit ținuta pentru sărbătorile de iarnă, bucură-te de reducerile din această perioadă a anului și alege un model de rochie în care să strălucești.

Descoperă rochiile elegante din colecția Mizar!

Ești în pană de idei vestimentare atunci când te gândești la ținuta de Revelion? Avem pentru tine trei propuneri vestimentare care te vor cuceri de la prima privire. Încă o veste bună este că aceste produse se află la reducere în această perioadă a anului, așa că vei face o investiție isteață.

Detașează-te de celelalte prezențe feminine de la petrecerea de Revelion, care vor purta rochii negre ori roșii, și mizează pe o rochie verde smarald. Alege un model lejer din mătase naturală combinată cu dantelă, cu un cordon detașabil din țesătură. Îi vei fermeca pe toți cu această alegere elegantă.

rochie eleganta Mizar

 

Te așteaptă o petrecere fabuloasă de Anul Nou? Atunci este evident că nu poți să porți orice model de rochie. Mizează pe o piesă marca Mizar – o rochie lungă din mătase naturală uni combinată cu dantelă, cu slit pe picior. O poți cumpăra la un preț special în această perioadă a anului, fiind redusă cu 20%.

rochie de seara eleganta by Mizar

 

Avem pentru tine încă un model de rochie de seară care te așteaptă cu o reducere specială de 30%. Piesa are o croială semicloș, este confecționată din țesătură tricotată cu dungi transparente, combinată cu tul, dantelă și pene. Modelul se încheie cu fermoar la spate

rochie de seara semiclos

 

Brandul Mizar – de la un atelier de apartament la o firmă de succes

Brand-ul românesc de îmbrăcăminte a fost fondat în 1996, în Bacău, având la bază convingerea că societatea noastră este una a libertății creatoare și a exprimării libere a identității.
Compania s-a născut într-un mic atelier de apartament, iar acum, cu 23 de ani de experiență în spate, are peste 200 de angajați, 15 magazine proprii și peste 50 de colaboratori, peste 1000 mp de spații de producție modernă atelier propriu de creație și design, colecții anuale ce cuprind peste 1000 de modele noi.
Misiunea firmei este de a completa identități feminine deja construite, de a contura acolo unde este necesar și de a evidenția ceea nu este pus suficient în valoare.