România prezentă la HOMEDesign Budapesta, cea mai mare expoziție de mobilă și decorațiuni interioare din Ungaria

România participă în perioada 4-6 noiembrie 2022 la HOMEDesign Budapesta, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului mobilier și al decorațiunilor interioare.

Participarea brand-urilor românești la târgul internațional este finanțată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și organizată în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR). La ediția HOMEDesign din această toamnă, 11 companii românești își expun noile colecții de mobilier și decorațiuni interioare, pe o suprafață de 350 mp: ECOMATRIX, LEMN PROD EX COM, MOBILA DALIN, MONTANA CÂMPENI, MURRANY STORIES, NEWELL TURNING, SARMEXIN, SIGSTRAT, SIMEX, SOLID OAK, WOOD & FURNITURE CONTRACT.

Producătorii români participă la evenimentul de la Budapesta cu piese de mobilier și accesorii care răspund tendințelor actuale ale pieței internaționale. Vizitatorii Pavilionului României la târgul HOMEDesign descoperă mobilier realizat din lemn de cireş, tei, stejar şi răşinoase, cu finisaje patinate, mobilier în stil clasic, cu linii rafinate, mobilier tapiţat sau mobilier din lemn masiv. Parte din cultura românească este evidențiată prin colecțiile de descorațiuni interioare cu motive tradiționale. Gama variată de produse prezentată de designerii români la eveniment surprinde publicul prin măiestria cu care este prelucrată fiecare piesă în parte. Prezența României la un asemenea eveniment important din industria mobilieră crește vizibilitatea produselor românești la nivel internațional și sporește încrederea investitorilor străini în calitatea produselor autohtone.

Obiectivul de a face cunoscută industria de mobilă din România este atins și confirmat prin prezența mare a vizitatorilor în Pavilionul României. Participarea la eveniment va avea ca rezultat creșterea volumului exporturilor de mobilier din România, identificarea preferințelor cumpărătorilor, precum și cunoașterea concurenței la o scară largă. Totodată, târgul este un bun prilej pentru a genera noi colaborări și oportunități de dezvoltare pe plan extern. Pentru desginerii talentați din România, târgul reprezintă ocazia perfectă de a-și face cunoscut numele, devenind vizibili la nivel internațional.

Târgul atrage vizitatori din toată Europa, fiind o oportunitate excelentă pentru expunere și încheiere de noi contracte.

CategoriiFără categorie