Ropunct.ro anunta o oferta inedita cu produse inovative pentru copii

Ropunct.ro este magazinul online care anunta o oferta inedita la produse pentru copii, inclusiv obiecte personalizate si de colectie, inspirate din cele mai mari inventii ale tuturor timpurilor si din seriale cunoscute. Toate jucariile din magazinul online Ropunct sunt realizate din materiale de foarte buna calitate si provin de la companii de incredere, recunoscute in intreaga lume.

Jucarii educative pentru copii

Intr-un context in continua schimbare, unde nevoia de obiecte inovative este din ce in ce mai mare, copiii au nevoie de jucarii educative si interesante, care sa le capteze atentia si care sa le stimuleze creativitatea. Magazinul Ropunct propune o serie de astfel de jucarii inedite, care au scopul de a ajuta copiii sa invete si sa descopere in timp ce se distreaza.

Spre exemplu, un joc Shake and Make Words este unul dintre cele mai rapide si mai interesante jocuri pe care copiii le vor juca vreodata. Tot ce trebuie sa faca este sa amestece zarurile si sa formeze cuvintele cu literele care apar. Regula spune ca atunci cand sunt formate cuvinte cu cat mai multe litere, numarul de puncte castigat este mai mare. Astfel, copilul isi dezvolta abilitatea de a forma cuvinte si de a gandi cuvintele diferit fata de abilitatile dobandite prin citit.

Swipe Shot este un alt exemplu de jucarie foarte atractiva si smart pentru copii. Cei mici trebuie doar sa aseze cupele pe podea in mod uniform si sa isi puna curelele pe maini. Ulterior, vor amorsa coarda si vor balansa bila, astfel incat sa fie daramate cupele adversarului. Jocul este destinat copiilor incepand de la 6 ani si stimuleaza foarte bine activitatile in grup si jocul de echipa.

O categorie aparte de jucarii pentru copii o constituie kiturile de experimente. Fie ca este vorba de experimente din zona mecaniciii, fie ca este vorba de experimente din zona fizicii sau a chimiei, copiii vor ramane cu o experienta cu totul si cu totul deosebita iar parte dintre ei probabil se vor gandi pentru prima oara la meseria pe care eventual o vor imbratisa. Dintre aceste kituri, amintim:

-statia meteo;

-ceasul cu apa;

-trenul pe suspensie magnetica;

-avionul solar;

-setul de experimente bazate pe electricitatea statica;

Acestea sunt doar cateva exemple despre ceea ce pot gasi utilizatorii in magazinul online Ropunct, alaturi de alte produse si jucarii. Magazinul vine in ajutorul persoanelor de toate varstele cu jucarii si accesorii smart, dar si cu obiecte decorative interesante, produse personalizate, cu licenta, inspirate din filme si seriale populare, astfel incat fiecare persoana care ajunge pe rafturile sale virtuale sa poata gasi cel putin un obiect interesant.