Royal-Tour.ro – cea mai buna firma de transport de la adresa la adresa.

Bilete tur retur  pentru transport Romania – Germania, transport Romania – Belgia sau transport Romania  Anglia

Royal-Tour.ro ofera cele mai bune servicii de pe piata de transport de la adresa la adresa, utilizand autovehicule moderne si oferind conditii de calatorie de o calitate superioara.

“Incercam de fiecare data sa fim inaintea concurentei, calculam cu detalii cele mai eficiente trasee pe care sa le urmam si avem ca scop obtinerea celui mai scurt timp pana la adresa de destinatie. Oferim atat calatorilor cat si partenerilor nostri cele mai bune preturi si siguranta maxima pe tot parcursul calatoriei”, declara un purtator de cuvant al firmei de transport Royal Tour.

Avantajele de care clientii beneficiaza apeland la Royal Tour

Transport de la adresa la adresa

Transportul este realizat prin preluarea de la adresa comunicata si debarcarea la adresa dorita. Avand la dispozitie acest serviciu aproape unic pe piata, persoanele care apeleaza la Royal Tour nu trebuie sa isi faca griji pentru modul in care vor ajunge din locul debarcarii pana la adresa dorita, uneori la ore incomode si cu un numar mare de bagaje voluminoase.

Plecarile au loc saptamanal

In fiecare saptamana au loc curse tur retur pentru destinatiile acoperite de Royal Tour. Numarul atat de des de curse este determinat de cererea foarte mare care dovedeste seriozitatea acestei firme de transport. Numarul de persoane care apreciaza calitatea oferita de Royal Tour este in continua crestere.

Rapiditiate si eficienta

Pentru a se determina cel mai eficient traseu sunt facute calcule bazate pe experienta acumulata de soferi in nenumaratele curse realizate. Astfel, se aleg cele mai rapide rute timpul estimativ de calatorie fiind cel mai mic oferit in prezent pe piata de profil.

Calatoria are loc in microbuze moderne, in conditii perfecte de siguranta

Transportul se realizeaza in microbuze de 8+1 locuri conduse doar de soferi profesionisti. In interior, calatorilor li se ofera cele mai bune conditii, au aer conditionat, scaune confortabile de cea mai buna calitate, iar interioarele ofera ergonomia unei calatorii relaxante.

Mai multe tipuri de transport

Firma de transport Royal Tour asigura mai multe tipuri de transport, acoperind o gama cat mai variata de cereri. Serviciul de transport persoane este realizat cu microbuze de ultima generatie din Belgia, Anglia, Germania si Olanda. Serviciul de transport mobila si colete are loc de la adrese din Romania spre tarile anterior mentionate. In plus, se ofera transportul autoturismelor pe platforma, la cele mai bune preturi pe runta Romania – Belgia – Germania – Olanda – Anglia.

Firma de transport Royal Tour detine in prezent un parc auto dotat cu microbuze moderne, de 3 si 4 stele, cu o capacitate de 9 locuri.

Conditiile de lux in care se realizeaza transportul, rapiditatea calatoriei, cele mai bune rute, transportul de la adresa la adresa si profesionalismul general al serviciilor au contribuit la renumele pe care firma il are pe piata atat la nivel national cat si la nivel international.

Royal Tour este o firma de transport cu experienta, in continua dezvoltare, succesul sau fiind bazat pe profesionalismul de care da dovada personalul si pe toate avantajele mai sus mentionate.