Royalpergola aduce in Romania cele mai noi tehnologii de constructie a pergolelor

Instalarea unei pergole retractabile poate sa fie solutia ideala pentru toti cei care isi doresc un spatiu in contact direct cu mediul inconjurator, care sa fie ferit de razele solare, de temperaturi extreme si de intemperii.

Solutiile de pe piata sunt destul de variate, insa in ultimii ani, cei de la Royalpergola.ro au reusit sa se evidentieze prin pergole cu acoperis retractabil extrem de rezistente si bine construite, realizate de Nyfan & Tencate Greece, unul dintre putinii producatori cu peste 50 de ani de experienta.

O multime de pergole Bucuresti sau pergole Constanta au fost realizate de Royalpergola si pot fi intalnite in cadrul hotelurilor, cafenelelor, restaurantelor, dar si locuintelor.

Prin ce se evidentiaza pergolele instalate de cei de la RoyalPergola?

Exista o serie de facilitati pe care compania le ofera, care nu vizeaza doar pergole de o calitate foarte buna, ci si servicii complexe de analiza, montaj si mentenanta. Printre elementele ce merita amintite se numara:

  • Tehnologii moderne de constructie. Pergolele sunt realizate dintr-o combinatie de aluminiu si PVC, ceea ce confera rezistenta si o izolare foarte buna din punct de vedere fonic si termic. De asemenea, majoritatea pergolelor au acoperis retractabil si sunt iluminate, in asa fel incat sa ofere momente deosebite chiar si atunci cand se lasa seara.
  • Grija la detalii. Instalarea este realizata in asa fel incat sa nu fie lasat loc de greseala. Odata montate, pergolele sunt 100% impermeabile si pot oferi protectie totala impotriva factorilor externi.
  • Flexibilitate. De cele mai multe ori, instalarea unei pergole automate inseamna flexibilitate. Mai exact, alaturi de aceasta poate sa fie instalate si usi glisante cu geam, in asa fel incat sa se poata genera o izolare totala, ideala pe timp de iarna. Exista o multime de solutii, cum ar fi categoria de pergole LED, care cresc flexibilitatea si imbunatatesc in mod considerabil gradul de confort.
  • Inspiratie. La orice instalare se tine cont de elemente precum mediul inconjurator, spatiul disponibil, modul in care este construita cladirea careia i se ataseaza pergola si doleantele clientului.

Rezultatele sunt bazate pe inspiratia si pe experienta uriasa a angajatilor RoyalPergola, care au instalat pana in prezent sute de astfel de constructii.

Tehnologiile care definesc o pergola moderna

O pergola eficienta trebuie sa fie retractabila, in asa fel incat sa poata sa asigure o temperatura corecta si lumina necesara in functie de dorintele utilizatorului. Pe langa retractabilitate, urmatoarele caracteristici se pot include in lista cu dotari moderne:

  • Automatizare. Prin instalarea unui motoras controlabil prin telecomanda, retractarea pergolei se face direct printr-un buton. Ideea unei pergole automate este foarte atractiva mai ales pentru proprietarii de restaurante cu terasa.
  • Iluminare. Exista din ce in ce mai multe pergole LED care ofera iluminare de foarte buna calitate, asigurand flux continuu pentru utilizare. Iluminarea LED are marele avantaj de a fi extrem de economica.
  • Constructie bine gandita. Pergolele moderne sunt gandite pana in cel mai mic detaliu in asa fel incat sa aiba un acoperis mentinut sub presiune care sa evacueze cu usurinta ploaia si sa asigure izolare perfecta din punct de vedere fonic si termic. De asemenea, materialele folosite sunt 100% rezistente la foc.

Oricat ar parea de greu de crezut, costul unei pergole retractabile, fie ea si automata, cu o multime de dotari interesante, nu este foarte mare, asadar merita din plin instalarea ei.