Salonul de înfrumuseţare Ellisium din Iaşi oferă clienţilor servicii unice

Salonul Ellisium din Iaşi este o locaţie specială care oferă femeilor servicii complete de înfrumuseţare într-un cadrul rafinat, armonios şi relaxant.

Şedinţele de care poţi beneficia în acest salon sunt adevărate momente de răsfăţ şi destindere şi acoperă o gamă variată de servicii.

Serviciile oferite de salonul de înfrumusețare Ellisium din Iaşi

Situat printre cele mai apreciate saloane de înfrumuseţare din Iaşi, Ellisium vine în întâmpinarea clientelor cu servicii diversificate menite să mulţumească chiar şi cele mai mari exigenţe:

Coafor – indiferent de ocazie, dacă vrei o schimbare de look, fă o programare şi stiliştii de la Ellisium te vor ajuta.

Make-up – un machiaj bine realizat ajuta la creşterea încrederii în sine şi te va face să te simţi mai încrezătoare. Suntem aici să contribuim la schimbarea ta şi să ne bucurăm alături de tine de momentul magic de “înainte de machiaj” şi “după machiaj”.

Remodelare facială – soluţiile oferite de Ellisium sunt de ultima generaţie şi vor contribui la îmbunătăţirea tenului şi a texturii pielii.

Manichiura şi pedichiura – mâinile tale merită toată atenţia noastră! Programează acum o şedinţă pentru a beneficia de tratamente cu parafină, dar şi de cea mai spectaculoasă manichiură sau pedichiură.

Masaj – la Ellisium poţi beneficia de mai multe forme de masaj – este de ajuns să faci o programare!

Întreţinere şi remodelare corporală – te putem ajuta să ajungi într-o formă de invidiat prin metode şi tehnici de ultima generaţie.

Tipuri de masaj oferite de Ellisium

Ce poate fi mai plăcut decât o şedinţă de relaxare şi revitalizare în cadrul unei şedinţe de masaj la salonul Ellisium din Iaşi. Poţi face chiar acum o programare pe site-ul http://ellisium.ro/ pentru:

  • Masajul terapeutic – ideal dacă eşti stresată
  • Masajul anticelulitic – ideal pentru redobândirea fermităţii şi a supleţii pielii
  • Masajul de relaxare – pentru o stare cât mai bună de sănătate, ameliorarea insomniilor, înlăturarea stresului, creşterea capacităţii de concentrare.
  • Reflexoterapia – ideală pentru redobândirea energiei şi vitalităţii.

Şedinţe de întreţinere şi remodelare corporală

Ellisium dispune de tehnologia necesară pentru a oferi şedinţe complexe de întreţinere şi remodelare corporală, ideale dacă eşti nemulţumită de felul în care arăţi:

  • Termoterapia – îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi creşte flexibilitatea pentru exerciţiile fizice. Este un tratament anticelulitic care accelerează metabolismul celular, reduce durerile menstruale şi de spate.
  • Cavitaţia – se bazează pe ultrasunete de joasă frecvenţă şi ajuta la reducerea celulitei şi a ţesutului adipos.

Coafuri pentru nuntă

Salonul Ellisium oferă pachete special pentru mirese, naşe şi domnişoare de onoare. Acestea includ coafură plus tratamente speciale pentru păr şi make-up. Totodată, dacă vei alege una din coafurile pentru nunta vei putea beneficia de un cadou care poate fi un accesoriu de păr sau pachete make-up-ul cu produse de îngrijire a tenului după un eveniment.

Forme de plată acceptate la Ellisium

Cu toate că este un subiect prozaic, merită menţionat că Salonul Ellisium din Iaşi este singurul salon în care poți plăti serviciile cu cardul în rate. De asemenea, se acceptă şi plată cu vouchere cadou pe care chiar le poţi oferi persoanelor dragi care locuiesc în Iași.