DragonFood – ingrediente asiatice direct la ușa ta

DragonFood.ro este un site care facilitează achiziţionarea ingredientelor specifice gastronomiei asiatice.

Aici poţi găsi cele mai populare şi folosite condimente, paste, orez, pesmet, sosuri, oţeturi, legume sau ceaiuri, toate de provenienţă asiatică. https://dragonfood.ro/ îţi oferă şansa de a descoperi din confortul propriei case gusturi şi savori unice, specifice bucătărie asiatice.

Cele mai apreciate produse de la DragoFood

Acum poţi primi direct la uşa cele mai interesante şi apreciate produse din bucătăria asiatică. Este de ajuns să plasezi o comandă şi DragonFood se va ocupa de restul. Poţi alege pesmet panko, sos dulce picant, ciuperci urechi de lemn, ciuperci shiitake, tăiţei din orez sau din grâu, ramen şi multe alte ingrediente. Totodată, sosul de soia, sosul teriyaki sau Hoisin, sunt produse care nu trebuie să lipsească din bucătăria oricărui pasionat de ingredientele asiatice.

DragonFood îţi oferă o colecţie de reţete asiatice

Şi, pentru că pe lângă ingrediente ai nevoie şi de câteva reţete, DragonFood îţi pune la dispoziţie o secțiune special dedicată acestora. Astfel ai ocazia să încerci ingredientele şi, totodată, să experimentezi reţete noi, tradiţionale asiatice.

Nu te opri aici, însă! Foloseşte ingredientele asiatice şi la alte mâncăruri şi vei descoperi gusturi noi şi savori unice!

La DragonFood găseşti supraalimente

Bucătăria asiatică se remarcă prin utilizarea câtorva ingrediente extrem de valoroase, numite superaalimente. DragonFood îţi deschide accesul către acestea, oferindu-ți şansa să poţi încerca ciuperca coama leului, cordyceps, ginseng siberian, shilajit, seminţe de pin, gynostemma şi multe altele.

Catalogul DragonFood

Dacă doreşti să beneficiezi de cât mai multe produse oferite de DragonFood, poţi accesa catalogul în care găseşti produsele atent sortate după ţară de origine. Astfel, poţi alege din categoria produselor chinezeşti sau a celor japoneze.

Beneficiile condimentelor asiatice oferite de DragonFood

Medicina ayurvedică, care este o practică hindusă despre care se spune că a fost preluată de la zei, prescrie în tratamentele sale condimentele asiatice. Astfel, la DragonFood poţi găsi nu numai ingrediente necesare în bucătărie, ci adevărate tratamente pentru ameliorarea simptomelor şi afecţiunilor.

Multe din aceste ingrediente au fost testate şi adoptate de ştiinţă occidentală, fiind folosite pentru realizarea medicamentelor. Astfel, medicii explica cum condimentele asiatice pot acţiona ca un stimulent pentru digestie, ameliorează tulburările şi chiar au rol antiseptic.

 

Condimente care nu ar trebui să îţi lipsească şi pe care le găseşti la DragonFood

Dacă ai decis să aduci o îmbunătățire în stilul tău de viaţă şi să beneficiezi de efectele uimitoare ale condimentelor asiatice, vei avea nevoie de câteva condimente pe care DragonFood le oferă:

  • Turmeric sau curcuma – este considerat condimentul vieţii şi se recomandă pentru a trata numeroase boli, de la depresie şi boli de ficat până la afecţiuni ale pielii.
  • Ghimbir – este remediu ideal pentru greţuri, dureri musculare şi articulare, bronşită şi artrită.
  • Seminţe de fenicul – sunt esenţiale pentru amestecul de condimente bengaleze. Acestea calmează durerile musculare şi întăresc sistemul imunitar, fiind bogate în antioxidanţi.
  • Foi de dafin – îmbunătăţesc absorbţia insulinei şi ajută la ţinerea glicemiei sub control. Sunt un calmant natural şi îmbunătăţesc funcţiile inimii.