Sandale dama GIULIO in curand disponibile online

GIULIO este unul din cele mai apreciate branduri autohtone de incaltaminte, recunoscut mai ales pentru sandale dama frumoase de calitate din piele naturala la preturi corecte.

Din 1992 concep si fabrica sandale dama din piele naturala, avand sustinerea unei echipe de productie in totalitate romaneasca, scolita si formata in fabricile care pana atunci produceau incaltaminte de export pentru mari branduri din Europa de Vest si SUA. Calitatea si atentia la detaliile estetice si tehnice au fost intotdeauna reprezentative brandului GIULIO.

In luna martie a acestui an vor lansa si mult asteptata colectie de sandale si avem ocazia de a afla de la Petre Giuliano, fondatorul GIULIO, cate ceva despre noua colectie:

„Pentru sandalele noastre nu pot spune ca exista un sezon anume. Clientele noastre si-au achizitionat sandale dama din piele naturala pe tot parcursul anului 2017. Suntem foarte fericiti ca putem oferi un raport calitate / pret corect si servicii de calitate. Anul acesta vrem sa oferim modele si mai indraznete care se realizeaza doar hand-made prin talentul echipei noastre de creatie si productie. Cei aproape 26 de ani de experienta pe care ii avem in urma se vor regasi in noua colectie de sandale. Vor exista si cateva modele clasice GIULIO de la inceputurile noastre reinterpretate si adaptate tendintelor actuale, acest lucru a fost cerut mai ales de clientele noastre ce ne urmaresc din anii 90 care acum sunt mamici sau chiar bunici si vor ca fetele sau nepoatele lor sa poarte produsele noastre. Inca o data vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor clientelor pentru aprecierea si feedback-ul lor, ne bucuram tare mult ca sustin producatorii romani si economia romaneasca.”

Toate comenzile online pe PantofiGiulio.ro beneficiaza de schimb de marimi si retur gratuit.