Scotch & Soda, expresia libertății tale creative

De câte ori ai stat să te întrebi cu adevărat ce spune brandul pe care-l porți despre tine? Este un brand de calitate, vorbește despre tine, așa cum ai vrea? Te reprezintă 100 % sau pur și simplu e un trend adoptat de toată lumea timp de o vară?

Știm că cele mai multe din brandurile de fashion nu au istoria scrisă pe eticheta pe care o arunci imediat ce îmbraci produsul pentru prima oară, dar, totuși… puțină informare nu strică, nu-i așa?

Azi ne-am decis să vorbim despre brandul de fashion Scotch & Soda, pe care-l poți descoperi în magazinul online Collective. Iar data viitoare când alegi acest brand, să știi exact de ce ți-a plăcut și de ce porți cu mândrie orice produs din colecție.

De pe site-ul oficial Scotch & Soda aflăm că acest brand celebrează spiritul liber din Amsterdam, acolo unde a luat naștere. “Suntem inspirați de perspectiva liberală a orașului nostru natal, susținând individualitatea, autenticitatea și puterea de a ne exprima pentru a crea unic – o atitudine reflectată în design-urile noastre”. Iar asta vei descopei și tu cu ușurință, în momentul în care vei scrolla pe site-ul Collective, printre cele 38 de pagini cu produse Scotch & Soda sau chiar în magazinul Collective din AFI Cotroceni, unul din cele 224 de shop-uri din întreaga lume, din orașe precum New York, Londra sau Paris.

Veți găsi magazinele Scotch & Soda în cele mai surprinzătoare colțuri ale celor mai mari orașe ale lumii, fie că sunt din Europa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific sau SUA. „Fiecare magazin este unic. Ne place să cunoaștem comunitatea locală cu toată frumusețea sa originală, fiind într-o relație bună cu istoria și arhitectura spațiului în care ne aflăm, ținând cont de moștenirea bogată prin fiecare design unic, dar ușor recunoscut, al magazinelor noastre. Odată operaționale, vânzătorii noștri sunt gata să ofere tuturor clienților o experiență de brand inspirată și informată și un plus de încredere atunci când aleg produsele care li se potrivesc”.

Un amestec de clasic și contemporan, culoarea, imprimeul și textura oferă autenticitate fiecărui articol Scotch & Soda, ca tu să te simți unic în felul tău.

Ca să știi că ai făcut alegerea corectă, află că Scotch & Soda se ocupă și de mediu, nu doar de haine, una dintre prioritățile principale ale companiei fiind atenția față de planeta noastră, făcând în fiecare zi alegeri mai responsabile, care să reducă impactul asupra mediului.

Design-uri unice în combinație cu o funcționalitate deplină, indiferent că vorbim de colecțiile pentru femei, bărbați sau copii, toate sunt expresia libertății creative pentru Scotch & Soda. Pentru o garderobă făcută să dureze, într-un mod modern și versatil.

Ca să așezi în cuvinte întreaga colecție prezentă în magazinul Collective, ne-ar trebui mult peste cele 38 de pagini de produse, dar dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie, acela ar fi aventura. Aventura de a te cufunda într-o lume a surprizelor, a culorilor, a detaliilor funcționale și a imprimeurilor neașteptate.

Accesorii, haine sau îmbrăcăminte, pantaloni scurți sau lungi, cu imprimeu, în culori sau uni, orice ai alege, poți fi sigur că Scotch & Soda înseamnă libertatea spiritului liber din Amsterdam. Un brand care cu siguranță este purtat cu plăcere!