Secretele succesului pentru un magazin online de cadouri

Pentru deliverybox.ro anul 2019 se anunta un an bun. La inceputul anului  lanseaza un magazin online dedicat cadourilor si produselor personalizate.

Suntem pasionati – si dorim sa fim cat mai originali. De aceea, cadourile oferite de noi sunt construite sa dureze. Unele dintre ele chiar pot fi transmise de la generatie la generatie.A achizitiona produse dintr-un magazin online de cadouri a devenit deja un obicei aproape intrat in reflex pentru multe persoane care prefera fotoliul de acasa, in schimbul ”alergaturii” prin mall-uri. 

Credem ca succesul unui magazin online de cadouri depinde de bucuria din ochii celui care primeste cadoul.  Ne propunem sa aducem voie buna, zambete si dragoste in sufletul apropiatilor tai , dar ne gandim si la tine. Motiv pentru care livram rapid , personalizam si oferim ambalare cadou pentru comanda ta .

Indiferent de evenimentul pentru care te-ai gandit sa achizitionezi un cadou , Deliverybox iti ofera o gama larga de produse , atent repartizate in categorii: cadouri pentru ea , cadouri pentru el , cadouri pentru cei mici dar si cadouri de lux .In anumite cazuri, cautarea unui cadou presupune multa munca de documentare, inspiratie si eforturi. Daca timpul nu iti permite sa navighezi in toate categoriile noastre , te putem ajuta sa identifici un cadou mai mult decat potrivit.

De asemenea oferim pentru o mare parte din cadourile comercializate de noi personalizarea acestora,  fie prin butonul dedicat acestui lucru , fie ne contactezi si preluam de acolo comanda ta de personalizare.

Oferim livrare gratuita pentru toate comenzile ce depasesc suma de 200 RON

 

Magazin online dezvoltat de firma web design

CategoriiIT