Secretele Videochat-ului si al modelelor din Romania

Videochatul este momentan unul din domeniile cu cea mai mare ascensiune pe piata romaneasca. Industria de videochat din Romania totalizeaza peste 100 mil. euro anual, spune BBC. Exista si pareri ce sustin insa ca depaseste de cel putin 3 ori aceasta cifra.

Ce a facut ca videochatul sa performeze astfel in Romania? Ce le face pe romance sa caute tot mai des astfel de anunturi de angajari videochat?

Care sunt secrete ce au stat la baza exploziei videochatului in Romania?

Videochatul se bucura de o ascensiune imensa nu doar la noi, ci in tot estul Europei. Specialistii sunt de parere ca acest lucru se intampla din doua motive: nivelul de trai din aceste tari si faptul ca  zona balcanica este cunoscuta pentru femeile frumoase.

Totusi, dorinta de a-si depasi conditia, de a avea o viata mai buna decat majoritatea si faptul ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei, capabile sa atraga privirile oricarui barbat nu sunt tocmai secrete. Care e atunci adevaratul motor al acestui domeniu? Care e secretul romancelor ce lucreaza in videochat?

Adevarul este ca singurul secret ce a propulsat Romania in topul incasarilor in videochat este ATITUDINEA. Da, ati citit bine. ATITUDINEA modelelor din Romania e lucrul ce  a facut ca romancele sa fie campioane mondiale la incasarile din domeniu. De fapt, stiai ca cele mai bine platite modele de videochat din Romania nici macar nu apuca sa se dezbrace in fata camerei? Asta tocmai pentru ca puterea lor de seductie, sarmul personal si caracterul unic le permite sa-si conduca clientii in directia dorita de ele. Ele fac regulile jocului.

Iar acest lucru se intampla mai ales in categoriile de videochat Glamour si NON-ADULT, categorii pe care ne bazam si noi, la Ritzy Studio.

Ritzy Studio este un studio videochat relativ nou, aflat intr-o continua crestere inca de la inceput. Iar secretul acestei cresteri, este tocmai modul in care ne tratam colanoratoarele. Fiecare model Ritzy face parte dintr-o familie, in studio. Respectul fata de modele chiar este pe primul loc aici. Iar fetele din super echipa  #RitzyGirls beneficiaza de toata atentia si de tot suportul necesar pentru o dezvoltare continua in acest domeniu.

Modelele de videochat GLAMOUR si Non-adult – adevaratele campioane ale industriei

Ritzy Studio promoveaza activ videochatul GLAMOUR, bazat pe comunicare, pe seductie si nu pe nuditate si sexualitate. De asemenea, la Ritzy se practica si videochatul non-adult, categorie in care nu vei ajunge sa vezi vreodata un model dezbracat.

Aici vei regasi adevaratele profesioniste in arta seductiei, campioane in topul incasarilor in domeniul videochatului. Vrei sa afli mai multe despre cum reusesc ele si cum poti reusi si tu? Intra pe ritzy.ro sau suna la 0749.374.899 si afla-le secretele!