Două circuite off-road lângă București pentru pasionații de adrenalină

Dacă ești pasionat de off-road sau vrei să încerci senzațiile condusului pe teren accidentat ai, în sfârșit, un ”loc de joacă” plin de provocări la doar câțiva km de București. Circuitul off-road este localizat la 30 km de capitală, lângă Ciolpani, în incinta bazei sportive TCS Racing Park.

Traseul are o lungime de peste 1.200m, cu 20 de rampe în urcare și coborâre, dintre care 9 sunt pe diagonală, 10 sunt drepte și o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion. Pista include și un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade.

Tura durează 35 de minute, iar mașinile oferite de TCS Racing Park sunt Range Rover Mk.1 V8 3.9L automate, dar traseul poate fi parcurs și cu mașini proprii, stock sau modificate. Pe toată durata sesiunii, un instructor va superviza și vă va ajuta să treceți cu brio obstacolele. Costul unei ture este de 225 lei, iar pachetul de 3 ture este 600 lei.

Experiența buggy Yamaha

Dacă vrei să ”guști” și altceva mai rapid, poți testa un UTV extrem al producătorului japonez Yamaha, un adevărat ”transformer” cu un motor de 1000cc și 120 cai putere, totul pe un șasiu tubular care cântărește sub 600 kg. Pilotarea unui YXZ1000R este mai mult decât distrație pe 4 roți. Este adrenalină pură, reacții rapide și agilitate, toate împinse la maxim! Pentru această distracție, există un circuit special amenajat de 1.650m, cu 3 săritori, viraje de viteză și suprafață macadam.

Citește mai multe detalii aici.