Servicii stomatologice de calitate la preturi accesibile

Clinica stomatologica Elveto Dent situata in sectorul 2, Bucuresti, se afla in topul celor mai renumite si apreciate clinici de profil europene, pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor sai. Experienta specialistilor care lucreaza in aceasta clinica cu o activitate notabila de peste 15 ani,  face posibil ca actul medical sa fie asigurat eficient si sigur.  De astfel, miile de pacienti care au gasit la clinica rezolvarea problemelor dentare cu care se confruntau, reprezinta cea mai buna recomandare pentru  personalul medical de aici.

Serviciile asigurate sunt caracterizate, in primul rand, de faptul ca sunt realizate fara durere si pentru ca urmaresc o calitate premium. Acestea includ: plasarea implanturilor dentare; interventii chirurgicale intre cele mai diverse – extractii simple de dinti, extractiile maselelor de minte (molari de minte), aditii osoase, sinus lift, intre altele; interventii care urmaresc asigurarea igienei dentare prin detartrajul cu ultrasunete, fluorizare sau periajul profesional; aplicarea coroanelor dentare si potezelor dentare; servicii ortodontice care constau in consult si tratament cu aparate dentare; servicii de paradontologie si endodontie.

Intre toate serviciile enumerate, printre cele mai solicitate se afla si acelea care au ca scop aplicarea unui tratament optim pentru malocluzie. Este vorba despre necesitatea unui tratament ortodontic, concretizat in recomandarea unui anumit tip de aparat dentar. Elveto-Dent.ro poate oferi urmatoarele tipuri:

Aparate dentare mobile

Sunt recomandate copiilor care se confrunta cu malocluzii si diformitati ale dintilor. Avantajele pe care un astfel de aparate dentare le pot asigura sunt numeroase:

 • pot fi purtate de copiii care mai au inca dinti de lapte – prescolari si scolari, deopotriva;
 • permit realizarea unei igiene eficiente prin faptul ca se pot scoate de pe dinti;
 • corecteaza malocluzia ale carei cauze sunt biberonul sau suzeta
 • corecteaza fonetica copiilor.

Pret pe o arcada: 1000 LEI.

Aparate dentare metalice

Fiind un aparat dentar ieftin, usor de achizitionat din acest punct de vedere, fara a fi necesar sa se faca un efort financiar mare, este preferat de numerosi pacienti care isi doresc ca intr-un final sa obtina un zambet frumos. Cele mai importante avantaje pe care le ofera, includ:

 • rezistenta deosebita in timp: aparatele metalice sunt cu mult mai rezistente in comparatie cu cele ceramice;
 • bracketii pot fi inlocuiti fara a fi necesara scoaterea aparatului, unul cate unul, cand este necesar.

Pret pe o arcada: 2500 LEI.

Aparate dentare safir

Le sunt utile in mod deosebit celor care au o prezenta sociala foarte activa si nu isi doresc sa se observe ca poarta aparat dentar. Dincolo de faptul ca este invizibil, pretul sau este accesibil si rezultatele deosebit de bune. De astfel, avantajele sale includ:

 • bracketii rezistenti si transparenti;
 • culoare similara dintilor naturali.

Pret pe o arcada: 4000 LEI.

Aparate dentare Invisalign

Invisalign este un aparat dentar care a revolutionat ortodontia prin faptul ca nu dispune de bracketi si sarme, fiind fundamentat pe gutiere transparente. De asemenea, ofera o serie de avantaje:

 • prin faptul ca este mobil si poate fi scos, nu impune probleme de natura igienica;
 • nu induce dureri si nici disconfort celor care il poarta;
 • este estetic.

In concluzie, cu o suita de servicii si preturi accesibile, cu o abordare medicala ce are in prim plan pacientul, Elveto Dent este o clinica dentara care isi merita locul in topul european de profil.