Serviciul City Transfer oferit de VAG24

Termenul de „City Transfer” sau „Transfer Aeroport” se refera la un serviciu dedicat persoanelor care au nevoie de un mijloc de transport de la aeroport catre oras, sau invers, in anumite conditii. City-Transfer.ro ofera astfel de servicii premium 24/7, avand disponibile 3 tipuri de masini:

  • Clasa standard – Opel Astra Combi / Skoda Octavia (sau  similar din clasa respectiva), cu aer conditionat, posibilitatea de a transporta 4 bagaje mari si 3 persoane. Este un autovehicul din clasa noua, care dispune de 4 portiere si ofera confortul de care aveti nevoie.
  • Clasa Minivan –  Mercedes Vito / VW Transporter (sau  similar din clasa respectiva). VW Transporter este o masina mare, care dispune de 6-8 locuri, si este dedicata de multe ori grupurilor mai numeroase care vin cu afaceri in anumite locatii. Poate inmagazina pana la 8 genti mari si cu toate ca este o masina mare, nu ii lipseste luxul de care pasagerii au intotdeauna nevoie.
  • Clasa SUV – BMW X5 (sau  similar din clasa respectiva). Stim cu totii ca BMW X5 este o masina luxoasa care poate multumi chiar si cei mai pretentiosi pasageri, iar faptul ca este vorba despre un SUV, acest lucru mareste siguranta si increderea pasagerilor.

Toate masinile sunt de generatie noua, cu asigurarile si reviziile la zi, pentru a asigura intocmai siguranta pasagerilor care urmeaza sa foloseasca serviciu de „Transfer” fie de la aeroport spre orice destinatie aleasa de pasager, fie spre aeroport.

City Transfer este disponibil momentan doar in Cluj Napoca, dar in curand serviciile companiei vor fi disponibile si in alte orase, precum Targu Mures si Sibiu. Serviciul de „Transfer Aeroport” este sustinut de VAG24, o firma de inchirieri auto din Cluj care dispune de multe clase de masini disponibile si care poate inlocui sau suplimenta cu oricat de multe masini este nevoie pentru a acoperi cerintele pietii. Pretul unui transfer variaza in functie de masina si de destinatia aleasa, si porneste de la doar 14 euro / transfer (TVA inclus). Putem spune ca este cel mai bun raport calitate / pret pentru un serviciu de transport privat.

Avantajele unei masini cu sofer, cum se ofera la serviciul de „Transfer Aeroport” se refera in mod deosebit la oamenii care nu au timp sa inchirieze o masina si vor sa ajunga in anumite locuri, cum ar fi aeroportul, intr-un timp util. Alt avantaj este ca te deplasezi cu o masina de lux la un pret foarte bun, nefiind nevoie sa inchiriezi o masina pe un anumit termen (doar pentru cateva ore) ci poate sa o folosesti pentru ce ai nevoie. Pentru persoanele care au optat pentru acest serviciu si vor sa fie luate de la aeroport, se face intampinarea persoanei respective la poarta de sosire, pentru a intra mai usor in legatura cu soferul care urmeaza sa va conduca.

City-Transfer.ro ofera siguranta si proptitudine, pentru a ajunge acolo unde aveti nevoie in timp util si bineinteles in siguranta.