Top 3 gadgeturi folosite de adolescenti

Cu siguranta, evolutia tehnologiei a adus mari schimbari in ceea ce priveste interesele generatiilor actuale de tineri comparativ cu ale parintilor lor sau poate chiar cu ale celor cu doar cativa ani mai mari decat ei. Este cert ca fara anumite gadgeturi, unii adolescenti nici nu si-ar imagina cum ar fi, mai ales ca au devenit, in mare parte, dependenti de acestea.

Chiar daca fiecare copil pare a avea interese diferite, exista cateva gadgeturi universal folosite. Esti interesat sa afli care sunt? Atunci, citeste pana la final acest articol!

Iata care sunt cele mai folosite gadgeturi de catre adolescenti:

  1. Smartphone-ul

Chiar daca pare banal, telefonul mobil este cel mai folosit de catre tineri. Daca pana acum cativa ani, el era util numai pentru conversatiile la distanta, evolutia telefonului le-a acordat acestora si alte posibilitati. Astfel datorita Internetului, ei pot fi in contact mereu cu prietenii, prin intermediul a diverse aplicatii. Se poate spune chiar ca acesta nu mai este folosit pentru scopul sau initial, acela de a purta o conversatie, ci mai mult pentru a petrece timp pe diverse retele de socializare, pentru jocuri. Bineinteles ca acestea trebuie continuu protejate, iar in acest scop au aparut diverse carcase. De exemplu, la Lerato gasesti husele lifeproof cu design modern si rafinat, care asigura un nivel ridicat de protectie.

Pentru ca pentru tineri nu conteaza doar modelul telefonului si marca, ci si aspectul acestuia, tot mai multi cauta huse care sa se remarce printre prietenii lor. Se pot cumpara carcase Samsung S6 pe Lerato, dar si pentru cele mai noi tipuri de smartphone-uri.

2.  Laptopul

Daca pana acum cativa ani, calculatorul reprezenta principala atractie pentru adolescenti, acestia sunt acum mult mai interesati de a detine un laptop. Cei mai multi isi doresc ca acesta sa fie de ultima generatie, eventual si de gaming, pentru a se juca alaturi de prieteni. De cele mai multe ori, tinerii opteaza pentru acest tip de gadget, intrucat este mobil si nu reprezinta un impediment in organizarea unor adevarate competitii de gaming.

Pe de alta parte, unii tineri prefera laptopul datorita comoditatii pe care acesta o ofera. Ei nu mai sunt nevoiti sa stea incomod la birou, ci pot cu usurinta sa vizioneze un film din confortul propriului pat. Mai mult decat atat, unii prefera sa foloseasca cabluri speciale pentru conectarea acestora la smart tv.

3. Castile

Indiferent ca este vorba de cele clasice sau de cele wireless, nu exista adolescent care sa nu detina macar o pereche de casti. Se pare ca acestea au devenit indispensabile pentru tineri, fiind folosite in fiecare zi. Ei asculta muzica sau se uita la diverse videouri pe Youtube. Insa, in ciuda avertizarilor medicilor, tinerii nu asculta la un volum redus, iar acest lucru ar putea avea efecte grave asupra auzului lor.

Asadar, in zilele noastre, cele mai folosite gadgeturi de catre tineri sunt telefonul mobil, laptopul si castile!