Softeh Plus a dezvoltat in timp record o solutie pentru Telemedicina utilizand tehnologie Microsoft

Pentru a putea asigura continuitatea serviciilor medicale Softeh Plus a dezvoltat solutia de  telemedicina „TeleMedis”  ce poate fi utilizata atat  in cadrul  clinicilor private cat si cele din sistemul public.

Medici de diferite specialitati  pot folosi acesta solutie pentru a se intalni in mediul online cu pacienti in conditii de siguranta deplina in ceea ce priveste datele cu caracter personal.

Solutia  de telemedicina este integrata  cu modulele din suita Sistemului MEDIS, implementat si validat de utilizarea sa in peste 100 de clinici la nivel national in ultimii 20 de ani. Prin aceasta integrare se asigura un flux neintrerupt de operatiuni evitandu-se astfel dubla evidenta. Pur si simplu se virtualizeaza consultatia care se integreaza in  fluxul informatic existent in  conditiile comerciale si de executie preexistente.

In doar cateva zile de cand este in live au fost realizate peste 3000 de consultatii, demonstrandu-si  astfel utilitatea .

Solutia acopera toate functionalitatile necesare fluxului determinat de realizarea unei consultatii in regim de telemedicina intr-o clinica virtuala, de la programare, incasare servicii medicale programate, reminder programare pacient, accept consultatie in cabinetul virtual, videoconsultatie si pana la transmiterea rezultatelor in mod securizat catre pacient.

http://www.softeh.ro/telemedicina/