Soluții moderne pentru spațiile HORECA

Industria ospitalităţii trebuie să fie într-o permanentă schimbare, adaptată la gusturile și cerințele clienților, la noile tehnologii, dar și la cele mai frumoase elemente de decor. Pentru astfel de spații, este nevoie de servicii de curăţenie la standarde înalte pentru satisfacerea clienţilor şi a pretenţiilor din ce în ce mai crescute ale acestora. Mai mult decât atât, aparatura folosită trebuie să fie de ultimă generație și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să se ridice întotdeauna la nivelul așteptările clienților.

Toate elementele care fac un ambient plăcut în interiorul unei astfel de afaceri trebuie să se îmbine plăcut, atât obiectele de design interior, cât și toate accesoriile care mențin curățenia și igiena perfectă.

Unul dintre primele locuri care trebuie întreținute cu mare grijă este bucătăria. Știm cu toții că în bucătărie igiena este cea mai importantă. Este întotdeauna recomandat să investim în produse profesionale pentru curățare, dar și în accesorii și obiecte dedicate bucătăriei, deoarece dezvoltarea bacteriilor în astfel de spații se poate face rapid, dacă reziduurile de mâncare nu sunt curățate eficient. Cele mai bune produse care pot fi folosite sunt detergenții de bucătărie, puternic degresanți și dezinfectanți. Aceștia sunt potriviți și pentru curățarea și igienizarea altor tipuri de suprafețe din bucătărie, precum faianță, ceramică, plastic sau marmură.

Pentru spațiile toaletelor din camerele de hotel, dar și din zona de restaurant, cele mai potrivite produse sunt dispenserele și dozatoarele profesionale. Acestea oferă soluții complete și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, servețele de masă, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale.

Procesul de curățare a mâinilor nu poate fi complet fără un uscător de mâini electric profesional. Indiferent dacă vor fi utilizate în restaurante, hoteluri sau centre comerciale, uscătoarele de mâini verticale reprezintă cea mai bună alegere. Cu un design inedit și cu o eficiență incontestabilă, echipamentele pentru uscarea mâinilor se găsesc atât în varianta cu senzor, cât și în varianta cu acționare automată. Mai mult decât atât, pentru spațiile hoteliere sunt recomandate și uscătoarele profesionale de ultimă generație pentru păr.

Nici pardoselile nu trebuie ignorate. Pardoselile trebuie dotate cu covoare profesionale pentru hotel, special create pentru spațiile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare. Iar pentru zona bucătăriei, cele mai potrivite soluții antialunecare sunt covorașele profesionale pentru industria alimentară, fabricate special pentru astfel de situații. Produsele sunt fabricate pentru marile bucătării, restaurante, dar și pentru bucătăriile personale, casnice. În plus, pe lângă folosirea covorașelor profesionale, suprafețele și pardosela trebuie curățate, indiferent dacă este vorba de gresie sau de parchet.

Curățenia în interiorul spațiilor este extrem de importantă, de aceea este esențial să folosim echipamente de curățenie moderne și produse de curățenie profesionale, cu eficiență ridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățenie din interiorul spațiilor HORECA.